Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anuntul facut de Violeta Alexandru. Ce mesaj are Ministrul Muncii pentru romani, dupa Paste

Playtech Playtech,
Anuntul facut de Violeta Alexandru. Ce mesaj are Ministrul Muncii pentru romani, dupa Paste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu informatii de ultim moment cu privire la banii de la stat pentru somajul tehnic, de care va beneficia aproximativ un milion de romani, in luna aprilie. Iata ce trebuie sa stim. Anuntul facut de Violeta Alexandru Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca astazi vor fi procesate ultimele plati . continuă pe Playtech

Violeta Alexandru, despre plata somajului tehnic: Avem trei zone cu probleme. Facem verificari

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut o serie de precizari despre cea de-a doua etapa a platilor pentru somajul trehnic, afirmand ca acestea se vor face vineri, dar ca exista trei zone cu probleme unde se vor face verificari.

Violeta Alexandru: Romanii plecati la munca in Germania trebuie sa reclame in scris abuzurile angajatorilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut apel la romanii plecati la munca in Germania, cerandu-le sa reclame in scris abuzurile angajatorilor pentru a putea fi ajutati.

Violeta Alexandru: Angajatii chemati la munca, desi sunt in somaj tehnic, trebuie sa faca reclamatii la ITM

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat vineri ca are o multitudine de semnale potrivit carora exista anghajatori care si-au trimis oamenii in somaj tehnic, dar ii cheama la munca. Am cerut ITM sa faca verificari.

Ministrul Muncii, despre stadiul platii somajului tehnic: Peste 600.000 de angajati au fost sprijiniti prin aceasta masura (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut, vineri, o serie de precizari referitoare la plata somajului tehnic. Pana in acest moment, peste 600. 00 de romani au beneficiat de aceasta masura, a anuntat.

Violeta Alexandru: Avem semnale ca in unele situatii, angajatorii au cerut angajatilor sa vina la munca, desi erau in somaj tehnic

Ministrul muncii Violeta Alexandru a declarat vineri ca a primit semnale potrivit carora exista situatii in care angajatii sunt obligati sa vina la munca, desi sunt inscrisi in somaj tehnic. Ministerul a spus ca ii incurajeaza pe cei care sunt intr-o astfel de situatie sa se adreseze Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: imi pare rau ca nu am putut face platile mai devreme. La inceputul lunii mai veti vedea o imbunatatire

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit vineri, intr-o conferinta de presa, despre somajul tehnic, precizand ca ii pare rau ca nu a putut face platile mai devreme, dar ca la inceputul lunii mai veti vedea o imbunatatire.

Disputa intre Vlad Voiculescu si Violeta Alexandru pe tema implicarii ONG-urilor in criza COVID-19. Ajutor firavAm strans 20 de milioane de euro

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, a anuntat ca ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro, pentru achizitia de echipamente de protectie si aparatura pentru spitale. Voiculescu a prezentat aceste date dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a sustinut ca aportul entitatilor neguvernamentale a fost firav in lupta cu pandemia.

Violeta Alexandru despre sezonierii romani plecati in Germania: Fiecare stie ce este mai bine pentru sine

Ministrul Muncii a venit cu o pozitie dupa ce mii de romani au plecat cu curse charter spre Germania, la munca. Violeta Alexandru a declarat ca nu s-a grabit sa comunice, verificand pana acum informatii din surse oficiale.

Violeta Alexandru: imi doresc ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta ca bugetarii, adica angajatii din sistemul public, sa-i respecte mai mult pe cei din mediul privat, care se sacrifica acum, dar ei vor fi cei care vor reporni motoarele economiei.

VIDEO. Ministrul Muncii a vorbit despre somajul tehnic

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, alaturi de secretarul de stat Alin Ignat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )