Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aurelian Temisan a facut anuntul despre casnicia sa, dupa 26 de ani. Fanii au reactionat imediat

Playtech Playtech,
Aurelian Temisan a facut anuntul despre casnicia sa, dupa 26 de ani. Fanii au reactionat imediat

Aurelian Temisan si-a surprins fanii cu un anunt deosebit despre casnicia sa. Cum au reactionat internautii la vestea pe care le-a oferit-o intr-un mesaj special pe retelele de socializare? Ce marturii a facut cunoscutul jurat de la emisiunea Te cunosc de Undeva. Aurelian Temisan, anunt surprinzator despre mariajul sau Unul din cele mai longevive cupluri . continuă pe Playtech

Aurelian Temisan si Monica Davidescu au facut anuntul. Ce se intampla in casnicia lor, la 26 de ani de cand s-au cunoscut

Aurelian Temisan si Monica Davidescu s-au cunoscut in urma cu 26 de ani. impreuna au o fetita, iar zilnic se bucura de o poveste de dragoste asa cum si-au dorit intotdeauna. Artistul a tinut sa mercheze.

Cum s-a vindecat Dan Ciotoi de cancer. Cantaretul a facut dezvaluiri despre bolile sale

Dragostea adevarata l-a salvat de la moarte pe Dan Ciotoi. Si-a intalnit marea iubire dupa o casnicie esuata, apoi au urmat o despartirea dureroasa si alte incercari cumplite: un accident de masina si lupta cu cancerul. Dan Ciotoi s-a vindecat de cancer. Dezvaluiri despre lupta sa, refacere si alte drame Dan Ciotoi a oferit un .

Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocari, insa cu toate acestea a adus in dar si un film dedicat iei romanesti. Cum s-au desfasurat filmarile in vreme de pandemie, dar si detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare si Splendoare, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei. ro. Iuliana Tudor a dat lovitura dupa .

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Ce se intampla cu taxa auto in Romania 2021. Ministrul mediului a facut anuntul azi

La nivel european exista directive de reducere a nivelului de poluare, mai ales cand vine vorba de autoturisme. Tanczos Barna, ministrul mediului, anunta demararea unor discutii privind introducerea unei noi taxe auto. Noua taxa, mai spune ministrul, are menirea de a ajuta la scaderea nivelului de poluare, la nivel national. Tanczos Barna, ministrul mediului, propune .

Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Germania a anuntat modificarea conditiilor de intrare in teritoriul sau pentru cetatenii romani. incepand cu 11 ianuarie 2021, toate persoanele care merg in acest teritoriu trebuie sa aiba test COVID-19 negativ si sa stea in carantina. Testele pot fi facute si la destinatie. Germania, masuri mai drastice pentru cetatenii care vin din zonele de risc.

Casa de Pensii a facut anuntul mult asteptat. Pensionarii romani care primesc vestea despre plati

Casa de Pensii a facut un anunt mult asteptat, care-i vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Casa de Pensii a venit cu ceva detalii legate de plata pensiilor la inceput de an. Iar vestile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )