Libnet.ro
UNICEF

16:15

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Playtech Playtech,
Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat . continuă pe Playtech

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Explicatia pentru carantina totala in Romania pe intelesul tuturor. Cand poti iesi si in ce conditii

Dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Presedintele a spus ca persoanele peste 65 de ani nu mai au voie sa iasa afara din casa. in plus, armata va sprijini politia pentru a asigura respectarea masurilor, iar in cazul .

Carantina totala in Romania. Unde pot suna, de maine, toti bucurestenii care au nevoie de ajutor

Romania este in carantina totala! La ce numere de telefon pot apela bucurestenii, de maine, pentru ajutor? Care sunt ultimele detalii despre ultimele masuri luate in lupta contra coronavirus? Telefon de urgenta pentru bucuresteni Romania este in carantina totala, oamenii si-au facut cateva provizii, iar cei care au posbilitatea sa stea in case raman permanent .

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: impreuna cu STS, punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea miscarilor persoanelor aflate in izolare sau carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o precizari cu privire la modalitatea in care romanii plasati in izolare sau carantina vor fi monitorizati electronic. intr-o conferinta de presa sustinuta marti seara.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

Ludovic Orban: Pensionarii vor putea iesi din case intr-un interval orar care urmeaza sa fie anuntat

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca nu se instituie o interdictie totala de iesire din casa pentru persoanele peste 65 de ani, urmand a se stabili un interval orar in care pensionarii vor putea merge la magazine, farmacii sau sa se plimbe.

Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

In acest moment Romania are confirmate sapte decese confirmate in Romania. Este vorba despre un caz care a pornit din spital, pacientul luand acest nou tip de coronavirus de la un coleg de salon. Starea de Urgenta, cu toate prerogativele sale a intrat in vigoare, incepand de aseara, 23 martie, ora 22:00. Primul judet care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )