Libnet.ro
UNICEF

08:00

Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Playtech Playtech,
Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Doliu urias in lumea teatrului. Romania a pierdut astazi un alt actor desavarsit al zilelor noastre. Bogdan Stanoevici s-a stins din viata la Spitalul Sfantul Pantelimon, acolo unde fusese internat la inceputul lunii decembrie, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a refuzat sa respecte masurile sanitare impuse de autoritati Celebrul actor din serialul Sacrificiul s-a luptat . continuă pe Playtech

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Cum au reactionat vedetele si politicienii dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Politicienii si vedetele din Romania depland moartea actorului Bogdan Stanoevici, aducandu-si omagiile pe retelele de socializare.

Acuzatii de malpraxis la Slatina, dupa moartea unui bebelus. Tatal copilului: Nu stiu ce probleme au fost, ca nu au vrut sa-mi spuna. Doua zile m-au mintit (VIDEO)

Un bebelus nascut la spitalul din Slatina a murit la doua zile dupa ce a venit pe lume. Parintii acuza medicii de la Sectia de Neonatologie ca le-au ascuns starea fetitei, dar si ca nu au luat decizia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )