Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este castigatorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Playtech Playtech,
Cine este castigatorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Castigatorul premiului de peste 3,37 de milioane de lei la tragerea principala Loto 6 din 49 si-a ridicat premiul. Ce va face tanarul de 30 de ani cu banii si ce mesaj le-a transmis tuturor jucatorilor. Cine este tanarul care a castigat peste 3,37 de milioane de lei la Loto 649. Are doar 30 de . continuă pe Playtech

Cine este castigatorul marelui premiu de la Loto 6 din 49. Ce planuieste sa faca cu banii

Adrian Petrea, un barbat in varsta de 30 de ani din Tecuci, este castigatorul marelui premiu de la Loto 6 din 49, in valoare de peste 3,37 milioane de lei, a anuntat Loteria Romana pe pagina de Facebook.

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 17 septembrie 2020. Numerele norocoase validate de Loteria Romana

Loteria Romana, a emis un comunicat, miercuri 17 septembrie 2020, care face referire la posibilitatea participantilor la jocurile loteristice, Loto 649 si Noroc, de a-si incerca sansa si in mediul online in prima etapa a implementarii. Acest lucru se va putea face prin intermediul platformei proprii de comercializare a jocurilor loteristice online, de pe site-ul .

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 17 septembrie 2020

Joi, 17 septembrie, au avut locnoi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus,Loto 540 si Super Noroc. Duminica, la Tragerile Speciale Loto Aniversare, Loteria Romana a acordat peste 33. 260 de.

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

El este castigatorul marelui premiu la Loto 649 din 13 septembrie 2020! E mai bogat cu peste 3,37 milioane de lei

Un galatean norocos a pus mana pe marele premiula Loto 649. Barbatul din Tecuci a castigat peste 3,37 milioane de leicu un bilet de20,50 lei. Acesta a fost jucat in agentia17-041 din.

S-a castigat marele premiula Loto 649! Cine este norocosul care ghicit toate numerele si ce suma fabuloasa a incasat

Un galatean norocos a pus mana pe marele premiula Loto 649. Barbatul din Tecuci a castigat peste 3,37 milioane de leicu un bilet de20,50 lei. Biletul norocos a fost castigat la tragerea.

S-a castigat marele premiula Loto 649! Cine este norocosul care a ghicit toate numerele si ce suma fabuloasa a incasat

Un galatean norocos a pus mana pe marele premiula Loto 649. Barbatul din Tecuci a castigat peste 3,37 milioane de leicu un bilet de20,50 lei. Biletul norocos a fost castigat la tragerea.

Ipocrizia politica in Romania, caz de manual: Cum nu este primarul abuziv din Sangeorz Bai candidat PNL, insa in realitate partidul il sustine

La o zi dupa ce in spatiul public a aparut inregistrarea cu primarul din Sangeorz Bai care si-a inregistrat fata dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate, in timp ce o certa, PNL Bistrita Nasaud a reactionat, precizand ca Traian Ogagau nu este membru de partid, candideaza independent si nu e sustinut de liberali. Pe hartie lucrurile asa stau. in realitate insa sunt exact pe dos.

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )