Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum ascunzi ca scrii un mesaj pe Signal, cea mai buna alternativa la WhatsApp

Playtech Playtech,
Cum ascunzi ca scrii un mesaj pe Signal, cea mai buna alternativa la WhatsApp

Dupa ce WhatsApp a decis sa-ti partajeze toate datele personale cu Facebook in scopul monetizarii lor, migratia catre Signal s-a accelerat. Ramane doar sa inveti sa profiti de. continuă pe Playtech

Cea mai buna ciorba cu fasole si afumatura. Reteta simpla are nevoie de un ingredient secret

Ciorba de fasole cu afumatura este deliciosa, dar reteta simpla are nevoie si de un ingredient secret. Tarhonul. in plus, ea va fi si acrita cu otet. Rezultatul este absolut fabulos, in special daca este completata cu o ceapa rosie feliata si inmuiata in putina sare si putin otet de mere cu miere. Cea mai .

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane EUR din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale.

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,56 cazuri la mia de locuitori, in usoara crestere fata de ziua precedenta 4,45), potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,45 cazuri la mia de locuitori, in continuare in scadere usoara fata de ziua precedenta 4,71), potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Rares Bogdan: Cea mai mare preocupare in Parlamentul European este legata de cum sa nu se poata intampla in Europa ceea ce s-a intamplat pe marile retele sociale din SUA (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, una dintre principalele preocupari din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )