Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dan Barna a facut o gafa monumentala pe pagina sa de Facebook. Cu ce oras din Romania a comparat Roma

Playtech Playtech,
Dan Barna a facut o gafa monumentala pe pagina sa de Facebook. Cu ce oras din Romania a comparat Roma

Dan Barna a fost imediat taxat de internauti pentru gafa facuta pe o retea de socilizare. Acesta a comparat Roma cu un oras din Romania. Ce mesaj i-a facut pe unii sa rada si pe altii sa se minuneze de greseala imensa facuta de candidatul la alegerile prezidentiale? Dan Barna, gafa pe Facebook Oana Stancu . continuă pe Playtech

Gafa lui Dan Barna de pe Facebook, taxata de internauti: Roma, un oras de de marimea Ploiestiului

Oana Stancu a prezentat gafa facuta de Dan Barna pe Facebook, unde a scris ca Roma este un oras de de marimea Ploiestiului. Presedintele USR a explicat ulterior ca voia sa spuna ca in capitala Italiei.

Dancila renunta la Rovana Plumb, dar tot face o gafa monumentala: o lipsa de ratiune totala

Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru postul de comisar european, iar Viorica Dancila s-a dat batuta in fata presiunilor lui Iohannis. in acelasi timp insa, a atacat gratuit decizia comisiei JURI. Rovana Plumb a fost respinsa de oficialii europeni pentru pozitia de comisar european, partial, din cauza unei datorii de 800. 000 de lei pe .

Dan Barna critica intentia PSD de a pune votul pentru motiunea de cenzura in weekend: inca nu le-a reusit manevra

Presedintele USR, Dan Barna, critica intentia PSD de a pune votul pentru motiune in weekend. Acesta a scris revoltat pe Facebook ca ar fi o decizie care nu va ajuta Guvernul Dancila. Ce s-au.

Dan Barna raspunde criticilor: Decizia Biroului National nu este impotriva lui Nicusor Dan, ci dimpotriva. E previzibil ca el va obtine statutul de candidat sustinut de USR

Presedintele USR, Dan Barna, reactioneaza dupa ce mai multi membri ai formatiunii pe care o conduce au fost revoltati de amanarea validarii lui Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei. Totul, dupa ce.

DAN BARNA: Ca de obicei, PSD se fereste de vot

Presedintele USR, Dan Barna, declara ca parlamentarii opozitiei vor merge la votul asupra motiunii de cenzura oricand va fi nevoie, in contextul in care Opozitia acuza PSD ca vrea sa programeze votul asupra motiunii de cenzura in week-end.

Dan Barna a lipsit de la sedinta in care Opozitia a inregistrat o victorie in fata PSD. Liderul USR isi face campanie in Madrid

Dan Barna nu a venit la sedinta Parlamentului in care partidele de Opozitie au reusit sa reprogrameze votul pentru motiunea de cenzura, pe care PSD il fixase pentru ziua de sambata. Presedintele.

Sabotaj sau dezinteres? Dan Barna, in turneu prin Europa fix in buza motiunii

Presedintele USR Dan Barna a inceput o caravana in Europa unde se intalneste cu romanii din diaspora. Candidatul USR la prezidentiale si-a pornit turneul pe 30 septembrie si il va incheia pe 5 octombrie, adica in aceeasi zi in care Parlamentul ar vota motiunea de cenzura, singura sansa de a tranti Guvernul Dancila.

Dezvaluiri neasteptate. Legatura dintre Dan Barna si fostul sef SRI, Florian Coldea: Iata contractele facilitate de PSD firmei conduse de liderul USR

Dezvaluiri neasteptate despre legatura dintre Florian Coldea si Dan Barna. Sotia fostului prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii SRI) este colega cu fostul asociat al lui liderului USR de laSC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )