Libnet.ro
UNICEF

17:00

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Playtech Playtech,
A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, . continuă pe Playtech

O inregistrare cu Nicusor Dan ridica tensiunea in campanie. Candidatul dreptei acuza mafia din PSD Ciolacu cauta o persoana indreptatita sa faca plangere penala Fenechiu: Daca nu exista inregistrarea, era mai bine

O inregistrare cu o discutie intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor e ultima linie de atac a PSD impotriva candidatului sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Traian Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare. Asta e trafic de influenta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, legat de inregistrarea cu Nicusor Dan, ca intr-un caz similar nepotul sau a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru promisiune de trafic de influenta.

Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie. Explicatiile candidatului dreptei dupa inregistrarea in care discuta cu consilierul primarului PSD al sectorului 4

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a anuntat ca ii va intenta proces de calomnie Gabrielei Firea, care l-a acuzat ca a luat bani de la interlopi, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare in care Dan discuta cu un consilier al primarului PSD al sectorului 4 despre demolarea unui imobil in Parcul Oraselul Copiilor.

Marcel Ciolacu il face praf pe Nicusor Dan: Se impune o autosesizare a DNA. E un trafic de influenta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat luni seara dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care Nicusor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, ar intervini la Primaria Sectorului 4 pentru un om de afaceri controversat.

Ce spune Orban despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze

Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze pe Nicusor Dan, a afirmat marti liderul PNL, intrebat despre inregistrarea unei discutii intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat .

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Nicusor Dan prezinta Caracatita Firea-Pandele: O adevarata increngatura de neamuri, prieteni, cumetri, parteneri de afaceri si cercetati penal, pusi in functii importante

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, o lista cu 33 de nume, despre care spune ca reflecta.

Rares Bogdan (PNL): Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. E perceput ca un om care vrea sa schimbe orasul (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a vorbit despre oferta electorala a liberalilor pentru Capitala si spune despre Nicusor Dan, independentul in jurul caruia a fost construita formula comuna a PNL si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )