Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul!

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul!

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, a criticat decizia ministrului sanatatii de a-l schimba pe medicul Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals, de la conducerea comisiei anti-COVID-19. Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul! Gabriela Firea l-a criticat pe Nelu Tataru, ministrul sanatatii, dupa ce acesta . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, dupa demiterea lui Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din Comisia anti-COVID a Ministerului Sanatatii este o razbunare.

Compania Municipala Dezvoltare Durabila infiintata de Gabriela Firea s-a apucat sa faca PUZ-uri pentru rechinii imobiliari: blocuri de 8 etaje in zona protejata 11 Iunie, peste cladirea Clubului Fabrica

Compania Municipala Dezvoltare Durabila infiintata la propunerea primarului general Gabriela Firea s-a apucat sa faca Planuri Urbanistice Zonale pentru privati, prin care cere derogari de la regulamentul de urbanism. Este vorba despre un PUZ prin care se doreste construirea unor blocuri de 8 etaje, pe strada 11 Iunie, in incinta fostei fabrici de ciorapi si tricotaje Apollo, unde se afla clubul Fabrica, o cladire superba de caramida, construita inainte de anul 1900. Strada 11 Iunie este zona protejata, regimul de inaltime maxim permis fiind de 16 metri, iar blocurile de 8 etaje vor avea 34 de metri.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu as fi de acord cu reinceperea cursurilor! Va fi o nenorocire! Vor fi mii de imbolnaviri

Primarul Capitalei Gabriela Firea nu este de acord cu reinceperea cursurilor, considerand ca se pot gasi solutii pentru incheierea anului scolar, inclusiv pentru clasele terminale. Copiii nu vor putea respecta regulile de distantare sociala, se vor contamina, vor face forme usoare, dar vor transmite coronavirusul cadrelor didactice si parintilor, bunicilor, avertizeaza Firea.

Gabriela Firea: Nu vad ca pe o solutie buna redeschiderea gradinitelor si a scolilor dupa 15 mai

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat ca nu ar fi de acord sub nicio forma cu reinceperea cursurilor dupa 15 mai, dar ca este necesar un plan serios pentru relansarea treptata a economiei, scrie Agerpres.

Gabriela Firea: Vom veni in sprijinul cetatenilor cu masti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la Antena 3 ca va face efortul necesar pentru ca cetatenii sa aiba la dispozitie mastile necesare dupa data de 15 mai cand purtarea acestora va deveni obligatorie in spatiile publice.

Gabriela Firea afirma ca nu are cum sa fie de acord cu scoaterea bucurestenilor de peste 65 de ani de acasa si transferul in carantina

Primarul general Gabriela Firea afirma ca nu are cum sa fie de acord cu scoaterea bucurestenilor de peste 65 de ani de acasa si transferul in carantina pentru ca nu ar fi uman.

Gabriela Firea: Nu aveam cum sa fiu de acord cu transferul bucurestenilor de peste 65 de ani in carantina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca nu avea cum sa fie de acord cu bagarea in carantina a tuturor bucurestenilor de peste 65 de ani fiindca numarul acestora depaseste cu mult numarul locurilor de cazare.

Ludovic Orban cere monitorizarea achizitiilor facute de spitale: Nu putem accepta sa se cumpere de la firme de casa, iar stocurile noastre sa stea degeaba Despre demiterea lui Cercel: Cam tarziu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe profesorul Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din cadrul ministerului. Pe de.

Eugen Tomac, despre propunerile lui Adrian Streinu Cercel: Sa-l informeze cineva ca Nicolae Ceausescu nu mai e in viata. Poate intr-o dictatura asemenea solutii puteau fi impuse (VIDEO)

Eugen Tomac a criticat in termeni duri propunerile lui Adrian Streinu Cercel privind izolarea batranilor pe timpul epidemiei de coronavirus. Presedintele PMP a sustinut ca astfel de solutii puteau fi aplicate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )