Libnet.ro
UNICEF

12:15

George Burcea, mesaj clar dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu la Ferma

Playtech Playtech,
George Burcea, mesaj clar dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu la Ferma

George Burcea este, fara indoiala, unul dintre cei mai indragiti concurenti din noul sezon Ferma. Ce mesaj a transmis actorul dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu si a castigat titlul de Fermier al saptamanii?! George Burcea, mesaj dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu Dupa ce Anisia Gafton a parasit definitiv Ferma, aceasta l-a . continuă pe Playtech

George Burcea, reactia dupa sarutul cu Viviana Sposub: Trebuie sa ne reglam

Destainuiri surprinzatoare din Ferma! George Burcea e mai decis decat niciodata sa lupte pentru marele premiu. Ce spune cunoscutul actor dupa sarutul cu Viviana Sposub din fata tuturor si despre prima saptamana ca fermier? Burcea, reactie dupa episodul intim alaturi de Viviana Sposub Primul sarut al fermei a avut loc in urma cu multe zile, .

Andreea Balan ii da fatala lui George Burcea. Ce decizie radicala a luat vedeta, acum

Aparitia lui George Burcea in emisiunea Ferma. Oraseni vs. Sateni de la PRO TV a strans in preajma relatiei sale cu Andreea Balan un val de intrebari in ceea ce priveste atitudinea artistei dupa divort. Dupa ce a recunoscut ca principala sa inzestrare, actoria, ii este si blestem, dar si salvare in momentele grele, actorul .

EXCLUSIV George Burcea o va demasca pe Andreea Balan! Ce ii pregateste, in octombrie. Toata tara va afla cine e ea, de fapt

A venit momentul adevarului pentru Andreea Balan! Dupa ce a fost umilit si jignit timp de opt luni, in spatiul public, George Burcea se pregateste sa ii dea lovitura de gratie! Peste doar cateva zile, toata tara va afla secretul pe care artista se chinuie de ani intregi sa il ascunda. playtech. ro are detalii, in .

Viviana Sposub l-a incins pe George Burcea, dar a ajuns in pat cu alt concurent de la Ferma

Viviana Sposub a agitat apele intre ea si George Burcea, apoi a aterizat in patul unui alt concurent. Asistenta de televiziune a rescris scenariul din Ferma si i-a luat prin surprindere pe toti colegii sai. Viviana Sposub i-a atras atentia lui Burcea, dar a ajuns in pat cu alt concurent Fanii emisiunii Ferma Oraseni vs.

George Burcea, dezvaluiri socante despre Andreea Balan: A fost prinsa cu alt barbat

George Burcea a facut dezvaluiri socante despre Andreea Balan. Aceasta ar manipula situatia astfel incat sa fie mai bine vazuta ca el in timpul divortului. Acesta a lansat acuzatiile chiar la emisiunea Ferma. Oraseni vs. sateni, acolo unde este concurent. Actorul spune ca Andreea Balan s-a folosit de faptul ca stia ca este prins intr-un .

Ferma 2020. Viviana Sposub: E infierbantat de la abstinenta. Ce se intampla diseara cu George Burcea

Editia de azi, 22 septembrie, a emisiunii Ferma vine cu surprize uriase pentru fani! Show-ul prinde contur odata cu traiul care le devine usor-usor obisnuinta vedetelor. Ce se intampla intre Viviana Sposub si George Burcea in aceasta seara? Ferma 2020. Marturii incendiare in editia de azi A venit si saptamana a treia de concurs, iar .

Gestul romantic al Andreei Balan pentru Tiberiu Argint! George Burcea se va enerva

Andreea Balan este indragostita pana peste cap! Cunoscuta artista a facut un gest suprinzator pentru iubitul ei, gest pe care unii l-au catalogat drept nepotrivit. Gurile rele sustin ca George Burcea ar avea de ce sa se supere. Andreea Balan, gest romantic pentru Tiberiu Argint Andreea Balan este extrem de fericita! Cunoscuta cantareata radiaza la .

Andreea Balan cere custodia totala a fetitelor. Ce a declarat George Burcea, fostul sot al vedetei, la Ferma (VIDEO)

Aflat pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma de la Pro TV, George Burcea, fostul sot al artistei Andreea Balan, a facut o serie de dezvaluiri despre relatia tensionata pe care inca o are cu c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )