Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul facut de George Burcea, chiar astazi. Legatura cu mesajul Andreei Balan transmis acum

Playtech Playtech,
Gestul facut de George Burcea, chiar astazi. Legatura cu mesajul Andreei Balan transmis acum

Andreea Balan si George Burcea au ceva sa transmita? Ultimul gest al actorului i-a pus pe ganduri pe fanii fostului cuplu. Ce a facut tatal copiilor Andreei, dupa mesajul solistei de pe Intagram? Gestul lui George Burcea din mediul online, dupa mesajul Andreei Andreea Balan a postat azi inca un mesaj cu subinteles pentru George . continuă pe Playtech

Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Andreea Balan a luat foarte in serios interdictiile Ordonantei Militare, mai ales ca e responsabila pentru sanatatea celor doua fiice ale sale. Izolata in casa cu cele doua micute si cu mama ei, Andreea Balan tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Am incetat vizitele. E mai bine asa Tatal artistei, Sandel .

Andreea Balan a anuntat public motivul pentru care George Burcea a parasit-o. VIDEO

Nu ai cum sa salvezi sau sa mai lupti pentru cineva care nu mai vrea sa fie acolo, si-a inceput argumentatia Andreea Balan, pe Youtube. Motivul pentru care George Burcea a parasit-o pe Andreea Balan in acest momente, Andreea Balan trece printr-o perioada dificila, dar incearca sa fie puternica pentru fetitele ei si sa depaseasca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )