Libnet.ro
UNICEF

18:30

Isterica de la sa sune telefonul a reaparut in plina pandemie. Ce le-a spus telespectatorilor

Playtech Playtech,
Isterica de la sa sune telefonul a reaparut in plina pandemie. Ce le-a spus telespectatorilor

Adela Lupse, cunoscuta drept una dintre cele mai isterice prezentatoare de televiziune, a reaparut. De data aceasta nu a venit in atentia fanilor pe micile ecranelor, ci in mediul online, cu un avertisment. Ce le spune romanilor in plina pandemie? Adela Lupse, mesaj pentru romani in plina pandemie Distractia acum cativa ani era altfel, iar . continuă pe Playtech

VIDEO inselatorie marca Vreau sa sune telefonul, in vreme de criza: Pe unde umblati? De ce nu stati acasa sa sunati?

Adela Lupse, isterica de la TV, cunoscuta pentru Vreau sa sune telefonul, un program care se desfasoara pe postul Etno TV, ii indeamna pe oameni, in vreme de criza, sa stea acasa sa sune pentru a raspunde la concurs, insa totul s-a dovedit a fi o inselatorie pentru a genera apeluri suprataxate.

De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie

Romania trece in aceste zile prin momente grele, la fel si restul lumii, si nu de multe ori omenirea a incercat sa gaseasca rezolvarea unor astfel de situatii prin credinta sau chiar prin diferite subterfugii mistice si religioase. De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie Toata .

in plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste

In plina pandemie de coronavirus, Primaria Suceava cumpara ornamente luminoase pentru Paste. Valoarea contractului este de peste 130. 000 de lei, scrie Mediafax.

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )