Libnet.ro
UNICEF

19:45

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj fara precedent din cauza fostului lider PSD. Irina Tanase a rabufnit

Playtech Playtech,
Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj fara precedent din cauza fostului lider PSD. Irina Tanase a rabufnit

Irina Tanase nu s-a mai putut abtine si a rabufnit dupa ce ANP ii refuza lui Liviu Dragnea accesul la tratament medical corespunzator bolii de care acesta sufera. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj dur Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat dur la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin care institutia a respins acuzatiile . continuă pe Playtech

Irina Tanase, revoltata de tratamentul pe care il primeste Liviu Dragnea in inchisoare: Unde este garantata demnitatea umana cand omul are dureri insuportabile si este lasat sa se chinuie?

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor prin care institutia a respins acuzatiile facute de avocata acestuia, potrivit carora fostului lider .

Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea. Reactia socanta pe care a avut-o la TV

Jurnalistul Radu Banciu a avut o reactie, la auzul informatiilor legate de fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, care in prezent este incarcerat la Penitenciarul Rahova. Ca urmare, Radu Banciu a avut un atac fara precedent. Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea Dupa ce Liviu Dragnea s-a plans magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5 .

Noi informatii despre fostul lider PDS. Liviu Dragnea trece prin clipe extrem de grele in puscarie: il tin fortat in camera, are dureri imense si asteapt257; s257; i se permit257; asta

Au aparut vesti noi si mai putin imbucuratoare despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a publicat ieri un mesaj pe Facebook in care a povestit ca fostul sau sef este pedepsit si ii sunt aplicate pedepse inadmisibile. E un om puternic, nu plange, nu url257;! .

EXCLUSIV Fiul lui Liviu Dragnea va fi adus cu jandarmii la instanta in dosarul Tel Drum. Ce au spus martorii in fata judecatorului - FOTO

Fiul lui Liviu Dragnea va fi citat cu mandat de aducere in dosarul Tel Drum, dupa ce a lipsit fara nicio explicatie, miercuri, de la termenul din dosarul in care directorii societatii sunt judecati pentru teapa de 1 milion de euro din fonduri europene. Tot miercuri, un angajat al Tel Drum a dat adresa exacta a locului numit de inculpati in interceptari La Bariera, un imobil unde se intalneau cei din conducerea societatii.

UPDATE: Judecatoria Sectorului 5 decide pe 15 septembrie daca Liviu Dragnea va mai munci sau nu in inchisoare

Judecatoria Sectorului 5 a ramas in pronuntare, marti, cu privire la plangerea lui Liviu Dragnea formulate impotriva deciziei Penitenciarului Rahova, care i-a suspendat dreptul de a munci, dupa ce fostul lider PSD a acordat un interviu din puscarie fara acordul conducerii. Magistratii au decis ca vor da verdictul pe data de 15 septembrie.

Liviu Dragnea, probleme mari de sanatate la inchisoare. Momente grele pentru fostul lider PSD

Problemele de sanatate ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, s-au agravat in utlimele doua luni si jumatate, transmite avocata sa. Totodata, social-democratul este nevoit sa stea 2324 in camera, avand voie sa iasa la aer doar o ora pe zi. Mai multe detalii despre starea sa de sanatate, in continuare. Liviu Dragnea are mari probleme .

Fiul lui Liviu Dragnea, asteptat miercuri la Tribunalul Bucuresti. Valentin Dragnea a fost citat ca martor in dosarul Tel Drum

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este citat miercuri incepand cu ora 9. 00 la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorii il vor audia in dosarul Tel Drum, cel in care sunt judecati directorii firmei de constructii din Teleorman. Liviu Dragnea a fost pus sub acuzate intr-un dosar separat privind activitatea Tel Drum, dar rechizitoriul nu a fost inca finalizat.

Bianca Dragusanu, facuta praf de Alex Bodi. Reactia fara precedent pe care a avut-o

Bianca Dragusanu a fost facuta praf de Alex Bodi, semn ca telenovela dintre cei doi nu are de gand sa se sfarseasca prea curand. Reactia afaceristului dupa despartirea de blondina este una fara precedent! Alex Bodi a facut-o praf pe Bianca Dragusanu Desi cei doi au avut parte, de-a lungul relatiei lor, de despartiri si .

EXCLUSIV Ce s-a intamplat cu afacerile lui Liviu Dragnea, la un an si jumatate de la incarcerarea sa. Fiul sau l-a ruinat

Afacerile de sute de milioane de euro ale familiei Dragnea au inceput sa intre in faliment una cate una. intr-un singur an, fiul fostului lider PSD a dizolvat doua companii care in trecut aduceau profituri uriase. Afacerile lui Liviu Dragnea, ruinate de fiu la un an si jumatate de la incarcerarea sa in ultimii zece .

Avocata lui Liviu Dragnea, precizari contradictorii despre fostul lider PSD: Sufera de mai multe hernii la coloana vertebrala; i se refuza iesirea la munca

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat, joi, ca fostul lider al PSD sufera de multiple hernii ale coloanei vertebrale, acestuia refuzandu-i-se un control de specialitate intr-un spital din afara penitenciarului. in ciuda problemelor medicale grave, avocata a mai spus ca Liviu Dragnea continua sa faca demersuri pentru a fi scos la munca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )