Libnet.ro
UNICEF

17:15

Jamila Cuisine, infectata cu COVID-19. Prin ce momente cumplite a trecut: Nu stiam de ce tocmai eu

Playtech Playtech,
Jamila Cuisine, infectata cu COVID-19. Prin ce momente cumplite a trecut: Nu stiam de ce tocmai eu

Geanina Staicu-Avram, cunoscuta de milioane de gospodine din Romania drept Jamila Cuisine, a anuntat, joi ca a fost diagnosticata cu COVID-19. Una dintre cele mai iubite si mai urmarite vloggerite a povestit momentele grele prin care a trecut si le transmite tuturor un mesaj de constientizare. Jamila a respectat toate normele de protectie Geanina Staicu-Avram . continuă pe Playtech

Celebra Jamila Cuisine, infectata cu COVID-19. Care este acum starea de sanatate a vedetei gospodinelor

Celebra Jamiila, vedeta gospodinelor, a recunoscut intr-o postare pe o retea sociala ca a fost infectata cu coronavirus. Am fost infectata cu virusul SARS-cov-2, adica am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panica.

Vedeta Kanal D a trecut prin momente grele, din cauza covid-19. Ce simptome a avut

Dan Cruceru, caci desre el este vorb, a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul emisiunii Survivor Romania si-a facut curaj sa le povesteasca fanilor, la ceva timp dupa ce s-a vindecat. Vedeta Kanal D a trecut prin momente grele, din cauza covid-19 De asemenea, Dan Cruceru a mers sa si doneze plasma pentru a salva .

Jamila Cuisine s-a infectat cu noul coronavirus: Nu tratati bolnavii de Covid ca pe niste ciumati!

Geanina Avram Staicu alias Jamila, tanara in varsta de 32 de ani care a cucerit internetul cu retetele sale, spune ca mereu s-a protejat, a purtat masca, a pastrat distanta sociala si de aceea nu intelege cum s-a putut infecta.

Fratii Dedeman, poveste nestiuta de viata. Prin ce au trecut, de fapt, cei doi si cum au dat lovitura dupa criza

Fratii Dedeman au reusit sa-l transforme compania pe care o conduc in liderul pietei de bricolaj. Numele companiei este unul din cele mai cunoscute de pe piata romaneasca de profil. Fratii Dedeman, poveste nestiuta de viata Pentru fratii Dedeman, pe numele lor real, Dragos si Adrian Paval, nivelul pe care l-au atins este impresionant, mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )