Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liderul AUR, un exemplu de modestie pentru colegii din Parlament. in ce mijloc de transport in comun a fost surprins de cetateni

Playtech Playtech,
Liderul AUR, un exemplu de modestie pentru colegii din Parlament. in ce mijloc de transport in comun a fost surprins de cetateni

Liderul AUR a publicat un mesaj in care isi exprima nedumerirea cu privire la faptul ca multi parlamentari si persoane publice evita sa foloseasca mijloacele de transport in comun, in favoarea masinii personale. Pentru acestia, George Simion a transmis un mesaj de incurajare. George Simion, dezvaluiri din tinerete in cursul zilei de astazi, George Simion, . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 .

Cine e tanara filmata pe ascuns care a ajuns vedeta pe site-urile pentru adulti din Romania

Nu putine au fost cazurile cand anumite persoane au fost filmate pe ascuns, iar imaginile au ajuns in spatiul public. Dar ce te faci cand lucruri intime ajung sa fie filmate si postate pe site-uri pentru adulti, cu continut pornografic? O astfel de situatie s-a intamplat in 2016, in Alba-Iulia. Protagonistii, doi tineri, au fost .

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Noua candidati pentru functiile de ambasadori ai Romaniei vor fi audiati miercuri in comisiile de specialitate din Parlament

Miercuri, incepand cu ora 11. 30 vor fi audiate in Parlament 9 persoane, propuse pentru posturile de ambasadori ai Romaniei in strainatate. Acestia vor merge in fata comisiilor parlamentare reunite pentru.

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, arestat din cauza ca a distrus un panou Black Lives Matter

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, Enrique Tarrio, a fost arestat luni si acuzat ca a distrus un panou Black Lives Matter al unei biserici istorice din Washington DC luna trecuta, scrie NBC, citata de News. ro.

Elon Musk da vina pe Facebook pentru violentele din SUA

Seful Tesla si SpaceX, Elon Musk, a gasit prilejul sa-l atace din nou pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, cu care are o galceava mai veche.

Guvernul va achizitiona loturi de ketchup iute si dulce pentru vaccinurile din Slobozia

Mai multe cadre medicale din municipiul Slobozia judetul Ialomita) au refuzat sa se vacineze cu ser.

Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul European, cere demisia presedintelui ANRE

Eurodeputatul Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie ITRE) din Parlamentul European, considera ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) nu a gestionat deloc bine momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania. De aceea, Cristian Busoi cere demisia presedintelui ANRE, Dumitru Chirita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )