Libnet.ro
UNICEF

07:46

Lidia Buble, mesaj oficial pentru fani, dupa despartirea de Razvan Simion

Playtech Playtech,
Lidia Buble, mesaj oficial pentru fani, dupa despartirea de Razvan Simion

Separarea lui Razvan Simion de Lidia Buble a uimit pe toata lumea, desi zvonurile circulau printre apropiati de mai bine de doua saptamani. Anuntul oficial a fost facut chiar de prezentatorul TV, printr-un mesaj emotionant, postat pe Instagram, pe care l-a sters ulterior. Imediat a venit si ziua de nastere a artistei, prima fara cel . continuă pe Playtech

Razvan Simion, mesaj emotionant pentru Lidia Buble de ziua ei. Ce i-a transmis prezentatorul la doar o zi dupa despartire (GALERIE FOTO)

Razvan Simion a anuntat ieri despartirea de artisa Lidia Buble, alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de cinci ani. in aceasta dimineata, prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a.

Razvan Simion marturiseste de ce s-a despartit de Lidia Buble. ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient (FOTO)

Zvonurile referitoare la faptul ca Razvan Simion si Lidia Buble nu se mai inteleg foarte bine pe plan sentimental au aparut de ceva vreme. Cei doi nu mai publicau poze impreuna si nu se mai afisau amandoi pe.

Razvan Simion a ales despartirea de Lidia Buble: Situatia asta dureaza de cateva luni de zile. Cum si-a serbat artista ziua dupa separare (GALERIE FOTO)

Anuntul facut de Razvan Simion pe Instagram, la inceputul acestei saptamani a socat pe toata lumea. Prezentatorul matinaluli a anuntat ca el si Lidia Buble s-au despartit, dar ca vor ramane in.

Lidia Buble, primul gest dupa despartirea de Razvan Simion. Iata unde s-a mutat artista odata cu incheirea relatiei

Lidia Buble si prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-ua despartit. Anuntul a fost chiar de catre Razvan Simion, pe contul sau personal de Instagram. Postarea vedetei i-a uimit pe fanii, insa sincer asa.

FOTO Cantareata Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit: Ce a postat prezentatorul tv

Razvan Simion si Lidia Buble nu mai formeaza un cuplu. intr-o postare pe Instagram, prezentatorul tv a anuntat despartirea dintre cei doi, dupa o relatie de cinci ani.

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit. Mesajul prezentatorului TV: Nu mai este fericita langa mine

Razvan Simion 39 de ani) si Lidia Buble 26 de ani) s-au despartit dupa cinci ani de relatie. Prezentatorul de la Neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de Instagram.

Cum a mintit Lidia Buble pe toata lumea, inainte de despartire. Ce spunea despre Razvan Simion

Relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion s-a sfarsit. inainte ca prezentatorul TV sa anunte separarea, printr-un mesaj publicat pe Instagram si sters ulterior, cantareata a dat un interviu in care declara ca toate sunt numai lapte si miere intre ea si partener. Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit. Ce spunea cantareata despre acesta, .

De ce s-au despartit Razvan Simion si Lidia Buble

Razvan Simion si Lidia Buble au format vreme de mai multi ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Iata insa de ce au hotarat sa puna punct povestii lor de dragoste, desi sunt inca buni prieteni si lucreaza in continuare impreuna.

Lidia Buble isi sarbatoreste ziua de nastere. Cum arata fosta iubita a lui Razvan Simion la 27 de ani (GALERIE FOTO)

Lidia Buble implineste marti, 9 iunie, frumoasa varsta de 27 de ani si la o asa varsta frumoasa, putem admite ca mama natura a fost darnica cu ea. Aceasta a cunoscut celebritatea atunci cand Adrian Sina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )