Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, mesaj emotionant din inchisoare. Ce le transmite fostul lider PSD tuturor romanilor

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, mesaj emotionant din inchisoare. Ce le transmite fostul lider PSD tuturor romanilor

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj din inchisoare tuturor romanilor. ingrijorat de ce se petrece in tara noastra, politicianul a tinut sa fie alaturi de romani si sa ii incurajeze de la distanta. Ce le-a transmis fostul lider PSD romanilor Gandurile lui Liviu Dragnea pentru romani au ajuns in atentia publicului prin . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, mesaj din inchisoare: Nu va pierdeti speranta! Dumnezeu iubeste poporul nostru

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis, luni, un mesaj din inchisoare, prin intermediul social-democratului Codrin Stefanescu.

Ce mesaj a transmis romanilor Liviu Dragnea din inchisoare: Nu va pierdeti speranta! Dumnezeu iubeste poporul nostru

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea le transmite un mesaj de paste romanilor si le spune sa nu-si piarda speranta. Mesajul a fost postat pe Facebook de Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea, primul Paste dupa gratii. Cand ar putea iesi din inchisoare fostul lider PSD

Sarbatorile pascale l-au gasit anul acesta pe Liviu Dragnea dupa gratii. Fostul presedinte PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia.

Printul Charles, deja cunoscut pentru apropierea sentimentala de Romania, le-a transmis un mesaj emotionant romanilor cu ocazia Pastelui (VIDEO)

Printul Charles de Wales le-a transmis, sambata seara, un mesaj video romanilor cu ocazia Pastelui, subliniind ca multi dintre cei care locuiesc in Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul.

Parintele Constantin Necula, mesaj emotionant pentru romani in noaptea de inviere

Parintele Constantin Necula, a tinut sa le transmita un mesaj romanilor de pretudindeni in seara de inviere.

Medicii si asistentii medicali romani trimisi in Italia, mesaj emotionant pentru romani: Viata incepe acolo unde frica se termina

Medicii si asistentii medicali romani trimisi in 7 aprilie in Italia au transmis un mesaj video optimist catre romani: Viata incepe acolo unde frica se termina.

Un bolnav de insuficenta renala vindecat de coronavirus, mesaj emotionant pentru cadrele medicale: I-am invatat pe minunatii Oameni in Alb dupa voce si silueta

Un bolnav de insuficienta renala din Aiud s-a vindecat de coronavirus si a vrut sa le multumeasca ingerilor sai in alb pentru ca l-au ajutat sa invinga virusul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )