Libnet.ro
UNICEF

19:32

Marcel Pavel, primul mesaj dupa ce a iesit din spital. I-a emotionat pe fanii sai

Playtech Playtech,
Marcel Pavel, primul mesaj dupa ce a iesit din spital. I-a emotionat pe fanii sai

Marcel Pavel a scapat de coronavirus! Artistul s-a externat si a lasat in urmaa toata frica si panica prin care a trecut in ultima perioada. Vedeta s-a refugiat imediat in sanul naturii, impreuna cu cei dragi, mai ales ca a mai avut un motiv de sarbatoare: este aniversarea fiicei sale. Marcel Pavel a scris primul . continuă pe Playtech

Marcel Pavel, primul mesaj oficial dupa ce s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat (FOTO)

Marcel Pavel a fost externat in cursul zilei de astazi, de la Institutul Matei Bals din Capitala. Cantaretul s-a vindecat de dubla penumonie si de COVID-19, iar in ziua externarii a postat si un mesaj.

Marcel Pavel, primul mesaj pentru romani dupa s-a vindecat de coronavirus: Dumnezeu sa ne ocroteasca!

Cantaretul Marcel Pavel a transmis un mesaj pe retelele de socializare , miercuri, in ziua in care a fost externat din spital, dupa ce a suferit o dubla pneumonie si a fost infectat cu coronavirus.

Marcel Pavel, externat din spital! Cum se simte dupa problemele grave din ultimele saptamani

Vesti bune despre Marcel Pavel. Cantaretul a fost externat din spital dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a fost vindecat dupa 3 sapatamani de spitalizare. Artistul a scapat atat de infectia cu coronavirus, precum si de pneumoniile pacatoase dobandite pe platoul de filmare. Marcel Pavel a fost externat din spital. Cum se .

Marcel Pavel a fost externat dupa doua saptamani de cand a fost diagnosticat cu Covid-19 FOTO

Cantaretul Marcel Pavel, in varsta de 60 de ani, a fost externat din spital, la doua saptamani de cand a fost diagnosticat cu COVID-19, scrie click. ro.

Marcel Pavel s-a vindecat de Covid-19 si a fost externat

Marcel Pavel a fost externat , miercuri, de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde a fost tratat de Covid-19. Canaretul a fost internat la data de 18 iunie, dupa ce fusese.

Viorica de la Clejani si-a iesit din minti: Vreti sa se sinucida? (GALERIE FOTO)

Dupa ce Margherita a fost implicata in urma cu cateva saptamani intr-un accident de masina in urma caruia a fost despistata pozitiv cu DrugTest-ul, Viorica de la Clejani s-a enervat la culme sia.

Amenzi de zeci de mii de lei, in Capitala: ce au gresit oamenii cand au iesit din casa

Romania se afla in continuare in stare de alerta, cu numeroase restrictii care ar trebui respectate. Din pacate, un numar coplesitor de romani ignora legislatia in vigoare si sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )