Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Pop, mesaj radical despre magazinele din Romania: Nu e zadarnicirea combaterii bolilor?

Playtech Playtech,
Monica Pop, mesaj radical despre magazinele din Romania: Nu e zadarnicirea combaterii bolilor?

Doctorul Monica Pop a comentat decizia autoritatilor care prevede inchiderea magazinelor la ora 21:00, in conditiile in care se poate circula legal pana la ora 23:00. Aglomerarea intre 20:30 21 nu e o zadarnicire a combaterii bolii??!! Monica Pop, despre decizia autoritatilor de a inchide magazinele la ora 21 inchiderea magazinelor la ora 21, . continuă pe Playtech

Lidl face asta in toate magazinele din Romania: mare atentie la aceste produse

In plina iarna, Lidl a venit cu un anunt deosebit pentru romani, atat pentru cei care stau mai mult acasa, cat si pentru cei care au de facut drumuri. inca de la inceputul saptamanii.

Ce spune Monica Pop despre noul vaccin anti-covid. Doctorul uimeste din nou, care este adevarul, de fapt

Desi campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare, controversele nu inceteaza sa apara. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, au fost anuntate cazuri de infectare si dupa vaccinare. Specialistii avertizeaza ca exista posibilitatea ca acest lucru se se intample, dar dupa aparitia imunizarii sansele de infectare scad. in acelasi timp, celebrul oftalmolog, .

Dr. Monica Pop, atentionare in pandemia COVID: Aici nu e zadarnicirea combaterii bolii?! De ce e altfel?. Propunerea unui manager cu experienta

Medicul Monica Pop sustine ca inchiderea magazinelor la ora 21, in aceasta criza COVID, desi se poate circula liber inca doua ore dupa aceea, inseamna zadarnicirea combaterii bolii.

Dr. Monica Pop: Ce s-a intamplat si ce a facut OMS este incredibil si de neconceput. Toate medicamentele anti-COVID indicate au fost retrase intre timp

Dr. Monica Pop invitata sambata in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 si a criticat dur informatiile contradictorii comunicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, de la debutul pandemiei si pana in prezent, facand referire la medicamentele care intai au fost recomandate in tratamentul COVID-19, apoi au fost retrase.

Orasul din Romania pe care britanicii vor sa il viziteze in 2021. Toata presa a scris despre el

Chiar daca pandemia a impus restrictii de calatorie in 2020, inceputul anului 2021 fiind si el timid in aceasta privinta, acum exista totusi sperante de voiaj, ce, poate, in viitorul apropiat sa se transforme in normalitate. Ziarul The Independent recomanda noua orase alternative din Europa pentru a fi vizitate in acest an. Printre ele se .

Vedeta din Romania care a fugit in Maldive, de frica: Am plecat speriata de virus!

Pe premisa scapa cine poate, Andreea Raicu a decis ca, pentru a se linisti, cel mai bine ar merge o vacanta. Vedeta recunoaste ca a fugit in Maldive de frica noului virus. Recent intoarsa din paradis, fosta prezentatoare TV a vorbit despre ce trairi au napadit-o in ultima perioada si ce restrictii au impus autoritatile .

Vedeta din Romania care e gravida in acelasi timp cu fiica ei. Devine mama si bunica

O vedeta de la noi e insarcinata in acelasi timp cu fiica sa. Celebra artista urmeaza sa fevina mama, dar si bunica in acelasi timp. Despre cine e vorba si cum a surprins-o soarta pe aceasta? O vedeta de la noi,insarcinata in acelasi timp cu fiica Anul 2021 vine clar cu multe bucurii pentru familia .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )