Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea. Ce dosare i-a anulat: Noul Bucuresti inseamna transparenta

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea. Ce dosare i-a anulat: Noul Bucuresti inseamna transparenta

Luni, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook, in care anunta ca Primaria Bucurestiului renunta la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si a opozantilor, care acum se afla pe rolul instantei. Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea Pe contul sau de Facebook, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca Primaria . continuă pe Playtech

Firea, replica pentru Nicusor Dan: Nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar

Senatorul PSD, Gabriela Firea a raspuns atacului lansat pe Facebook de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, care o acuza ca pe durata mandatului ei, s-a folosit de institutie in interes personal pentru a da in judecata pe cei care au criticat-o de-a lungul timpului.

Nicusor Dan renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti printre care: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurentiu Sirbu, Oana Costea, Adevarul, Libertatea, Catalin Deaconescu, Gigel Stirbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa. Primaria Capitalei este parte in aceste litigii.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei va renunta la procesele deschise de Gabriela Firea impotriva jurnalistilor si politicienilor care au criticat-o

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca municipalitatea va renunta la actiunile in justitie pornite de vechea administratie Gabriela Firea impotriva unor jurnalisti sau persoane.

Ministrul Educatiei, lovitura dura pentru elevi si profesori. Cum se va recupera materia pierduta pana acum

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit in cursul serii de duminica cu un anunt total neasteptat. Acesta a transmis modalitatea prin care elevii ar putea recupera orele de studiu pierdute pana acum din cauza pandemiei. Anuntul facut nu este pe placul elevilor Nimeni nu contesta faptul ca pandemia de Covid-19 a afectat destul de tare .

NICUSOR DAN: Am decis ca PMB sa renunte la procesele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor

Primarul general, Nicusor Dan, a declarat ca a decis ca Municipalitatea sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor si care se afla in prezent pe rolul instantei.

Nicusor Dan: Am decis ca Primaria Generala sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor

Nicusor Dan a anuntat luni ca a decis ca Primaria Capitalei sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si a opozantilor, care se afla in prezent pe rolul instantei. Consider ca este inacceptabil sa te folosesti de o institutie publica pentru imaginea ta si, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprima un alt punct de vedere, a adaugat edilul general.

Gabriela Firea: Mare pacat de toti romanii care si-au pus speranta in vremuri mai bune, dar au venit vremuri crancene!

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a compromis in totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicusor Dan inseamna rautate, incompetenta, abuz, considera prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea.

EXCLUSIV Mostenirea Gabrielei Firea: Cati angajati are Primaria Capitalei cu tot cu subordonate si companii municipale, cati bani sunt cheltuiti pentru personal si top 10 salarii (Ep. I)

Primaria Capitalei, cu tot cu institutiile din subordine si companiile municipale infiintate de fostul primar general Gabriela Firea are in total 26. 133 de angajati, potrivit datelor furnizate de institutie la solicitarea HotNews. ro. Aparatul propriu al primarului general este format din 1. 030 de oameni, iar restul pana la 6. 949 sunt angajati in institutiile subordonate, de la teatre pana la Administratia Cimitirelor si Administratia Strazilor. in companiile municipale sunt angajati peste 19. 000 de oameni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )