Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce a primit pe mail un roman din Marea Britanie, in pandemie. Asa se procedeaza corect, de fapt

Playtech Playtech,
Ce a primit pe mail un roman din Marea Britanie, in pandemie. Asa se procedeaza corect, de fapt

Un roman stablit in Marea Britanie a primit un mesaj important in care i se ofereau la inceput informatii utile in contextul pandemic. Cum arata initiativa extrem de benefica a autoritatilor din Regatul Unit? Procedura care ii ajuta ca un mare procent din britanici sa fie informati si constienti de situatia actuala. Procedura autoritatilor din . continuă pe Playtech

AUTORITATEA DE REGLEMENTARE DIN MAREA BRITANIE AVERTIZEAZA Investitorii in criptomonede ar trebui sa fie pregatiti sa piarda toti banii

Autoritatea de Supraveghere din Marea Britanie FCA) a avertizat astazi ca investitiile in criptomonede vin cu riscuri foarte ridicate, iar investitorii ar trebui sa fie pregatiti chiar sa isi piarda toti bani, informeaza CNBC.

Spania nu va permite intrarea calatorilor din Marea Britanie pana pe 2 februarie, in contextul raspandirii noii tulpini de coronavirus

Spania va mentine restrictiile pentru persoanele care ajung din Marea Britanie cu avionul si pe mare timp de doua saptamani, din cauza incertitudinilor legate de noua tulpina de COVID-19, informeaza AFP,.

Soferilor de TIR care vin din Marea Britanie in UE li se confisca si sandvisurile. Bine ati venit in Brexit! imi pare rau (VIDEO)

O televiziune din Olanda i-a filmat pe vamesi in timp ce confiscau sandvisurile cu sunca si alte pachete de mancare ale soferilor de TIR veniti din Marea Britanie, consecinta a noilor reguli post-Brexit.

Vasluianca venita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, gasita la munte

O vasluianca ce se intorsese recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa fie in carantina a fost gasita de jandarmii din Brasov in zona telecabinei Capra Neagra, relateaza Mediafax.

Turista din Vaslui revenita din Marea Britanie si care trebuia sa fie in carantina, depistata la rand la telecabina. A atras atentia fiindca nu purta masca

O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie si care ar fi trebuit sa respecte perioada legala de carantina a fost depistata de jandarmii din Brasov in timp ce se afla la telecabina Capra Neagra. Femeia a atras atentia oamenilor legii pentru ca nu purta masca de protectie, iar verificarea in baza de date si la Directia de Sanatate Publica a aratat ca nu avea voie sa paraseasca domiciliul declarat.

Muncitorii sezonieri romani pot lucra in Marea Britanie si in acest an, cu viza. Care sunt conditiile

Lucratorii sezonieri din Romania vor putea lucra si anul acesta in Marea Britanie, in baza unei vize de sedere de pana la sase luni, al carei cost este de 244 de lire sterline.

Post-Brexit: in ce conditii pot fi aplicate taxe vamale zero? Alte observatii privind acordul comercial UE - Marea Britanie

Dupa doi ani de incertitudini, discutii si negocieri, inceputul de an a debutat cu o veste buna: incheierea Acordului Comercial intre Uniunea Europeana UE) si Marea Britanie la finalul lui 2020.

Marea Britanie deschide noi centre de vaccinare masiva si se pregateste pentru ce e mai rau

Marea Britanie se afla intr-un moment periculos al pandemiei COVID-19, a declarat astazi premierul Boris Johnson, in timp ce principalii sai consilieri sanitari cred ca cele mai grele saptamani ale pandemiei urmeaza sa vina, desi numarul persoanelor vaccinate a depasit 2,4 milioane, relateaza Reuters si AFP.

Coronavirus Marea Britanie: ingrijorari legate de transmiterea COVID-19 in supermarketuri

Marea Britanie este ingrijorata in ceea ce priveste transmiterea COVID-19 in supermarketuri mai ales atunci cand oamenii nu poarta masti, a declarat luni ministrul responsabil pentru campania de vaccinare, Nadhim Zahawi, citat Reuters.

Marea Britanie, in grafic sa vaccineze pana la jumatatea lui februarie cele mai vulnerabile persoane. Fiecare adult ar urma sa primeasca macar o doza pana in toamna

Marea Britanie este in grafic pentru a avea vaccinate impotriva COVID-19 cele mai vulnerabile persoane pana la jumatatea lunii februarie, dar si sa administreze macar o injectie fiecarui adult pana in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )