Libnet.ro
UNICEF

12:31

Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile. Atentionare speciala pentru clienti

Playtech Playtech,
Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile. Atentionare speciala pentru clienti

ING a transmis un mesaj important pentru clientii sai, pentru a nu ramane fara bani pe card in aceste zile. Iata ce atentionare speciala a transmis ING si ce trebuie sa stii. Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile ING a transmis clientilor bancii urmatorul mesaj: Stim ca in . continuă pe Playtech

Ana de la Survivor, momente cumplite. A ajuns sa ramana fara bani pentru ca nu mai are loc de munca

Ana Pal, care a facut parte din echipa Survivor Romania si care a plecat dupa ce i-a dat un pumn in cap Razboinicului Andrei Ciobanu, a ajuns, acum, in perioada de autoizolare, sa nu mai aiba din ce sa traiasca. Ana de la Survivor, momente cumplite Ana Pal trece prin momente deficile. Faimoasa de la .

Avertismentul ING: Atentie la mesaje inselatoare. Cum te protejezi ca sa nu ramai fara bani

ING Bank a transmis o informare clientilor prin care ii indeamna sa fie atenti la ce mesaje primesc in aceste zile. Pe fondul panicii legate de situatia in care suntem, e posibil sa fii mai.

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )