Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soacra Elenei Udrea, mesaj din Italia. Ce le-a transmis femeia celor din tara

Playtech Playtech,
Soacra Elenei Udrea, mesaj din Italia. Ce le-a transmis femeia celor din tara

Soacra Elenei Udrea are un mesaj emotionant pentru toti romanii, in timp ce se afla in cea mai afectata zona din lume de coronavirus, nordul Italiei. Femeia transmite tuturor sa ramana in case, pentru ca virusul se misca odata cu omul. insa ramane o persoana optimista si crede ca vom trece curand peste aceasta criza . continuă pe Playtech

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de .

Codogno, orasul cu prima infectie cu noul coronavirus din Italia NU a mai raportat niciun caz nou

Codogno, primul oras din Italia in care a fost descoperita prima infectia cu noul coronavirus nu a mai raportat niciun caz nou. Orasul a fost inchis din data de 21 februarie, relateaza La Stampa. Acesta ar.

Ministerul Afacerilor Externe: Revin in tara 184 cetateni romani din Italia

Autoritatile romane anunta revenirea in taraa 184 de conationali, din Italia. Acestia vor fi adusi cu un avion apartinand unui operator privat. in continuarea demersurilor comune ale.

CORONAVIRUS. Al patrulea avion cu romani repatriati din Italia aterizeaza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu,a anuntat ca al patrulea avion cu romani din Italia va ateria marti seara pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Acestia vor fi dusi, sub.

Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

Situatia din Italia poate fi mult mai grava decat o indica cifrele oficiale. Numarul persoanelor infectate ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat, bilantul real atingand un numar de 600. 000 de.

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

COVID-19: Autoritatile din Italia au aprobat utilizarea dronelor pentru a monitoriza respectarea carantinei

Politia locala din Italia are acum voie sa utilizeze drone pentru a monitoriza miscarile cetatenilor in timpul pandemiei coronavirusului. Autoritatea italiana de aviatie civila ENAC) a aprobat luni.

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei.

Presedintele Mattarella, scrisoare catre omologul german: in multe zone din Italia, generatia varstnica e decimata. Sper ca Germania si alte tari pot fi crutate de calatoria noastra dureroasa

In multe zone din Italia, generatia varstnica este decimata, ceea ce ar trebui sa fie un punct de reper pentru cei tineri, a sustinut presedintele italian Sergio Mattarella, intr-o scrisoare adresata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )