Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici. Nu a avut pic de empatie

Playtech Playtech,
Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici. Nu a avut pic de empatie

Dupa ce celebrul actor Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, colegul sau de breasla Victor Rebengiuc, lipsit de empatie, a declarat ca actorul a murit de COVID-19, nu de infectiile din spital. Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Actorul Victor Rebengiuc este de parere ca . continuă pe Playtech

Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Doliu urias in lumea teatrului. Romania a pierdut astazi un alt actor desavarsit al zilelor noastre. Bogdan Stanoevici s-a stins din viata la Spitalul Sfantul Pantelimon, acolo unde fusese internat la inceputul lunii decembrie, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a refuzat sa respecte masurile sanitare impuse de autoritati Celebrul actor din serialul Sacrificiul s-a luptat .

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Victor Rebengiuc, acid dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: A cautat-o

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a lansat noi dezbateri si acuzatii grave pe tema COVID-19, in spatiul public. Dupa ce Diana Sosoaca a declarat ca fostul candidat la prezidentiale a decedat in urma unei.

Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Diana Sosoaca crede cu tarie ca moartea lui Bogdan Stanoevici este suspeca, astfel cere ajutorul autoritatilor. Ce detalii stie senatoarea formatiunii AUR si care este perspectiva acesteia? Diana Sosoaca sustine ca moartea lui Bogdan Stanoevici e suspecta Avocatul Diana Sosoaca a participat marti seara la emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitata si-a exprimat regretul fata de .

Cum au reactionat vedetele si politicienii dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Politicienii si vedetele din Romania depland moartea actorului Bogdan Stanoevici, aducandu-si omagiile pe retelele de socializare.

Acuzatii de malpraxis la Slatina, dupa moartea unui bebelus. Tatal copilului: Nu stiu ce probleme au fost, ca nu au vrut sa-mi spuna. Doua zile m-au mintit (VIDEO)

Un bebelus nascut la spitalul din Slatina a murit la doua zile dupa ce a venit pe lume. Parintii acuza medicii de la Sectia de Neonatologie ca le-au ascuns starea fetitei, dar si ca nu au luat decizia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )