Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a vandut paine ambalata in propaganda pentru referendum

Playtech Playtech,
Cine a vandut paine ambalata in propaganda pentru referendum

Painea ambalata in pliante pentru referendumul anti-gay din 6 si 7 octombrie a devenit virala pe Facebook. Acum stim si cine a vandut-o asa. Pe 2 octombrie au aparut pe Facebook poze cu painea in ambalajul careia au fost introduse mesaje pro-referendum in favoarea votului cu Da. Pozele ar fi fost facute in judetul Bihor, conform [] . continuă pe Playtech

Ce companie vinde paine cu propaganda pentru referendum

Propaganda, in mare parte ilegala, pe care o fac PSD/BOR/CpF pentru referendum atinge cote ridicole. O companie din Bihor, Vital Produs SRL, a inclus in pachetele de paine flyere care te imping sa votezi la referendum pentru a salva copiii.

Biserica NU a ratat ocazia sa faca PROPAGANDA pentru referendum nici la nunta fostului Principe Nicolae: Ce exercitiu ABRACADABRANT de imaginatie a propus Arhiepiscopul Calinic (FOTO)

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a fost inca un prilej pentru reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane BOR) sa faca propaganda politica. Evident, in favoarea referendumului privind familia.

Propaganda BOR pentru referendum anti-gay: Daca nu mergi la vot, nu esti crestin ortodox

Cu exact o saptamana inainte de referendumul anti-gay, propaganda BOR a inceput sa-si gaseasca loc in bisericile din tara, pornind de la Arhiepiscopia Tomisului. Daca mai avea cineva vreun dubiu in legatura cu rolul Bisericii Ortodoxe Romane in promovarea referendumului anti-gay, este suficient sa asculte mesajul de propaganda BOR. Printr-un mesaj incarcat de ura fata [] .

RETRAGERI in masa de la sectiile de votare pentru referendum. Olt: 52 de presedinti au fost deja inlocuiti

Un numar de 52 de presedinti ai sectiilor de votare pentru referendum din Olt si-au inaintat cereri de retragere, desi abia fusesera desemnati prin tragere la sorti. De asemenea, in aceeasi zi in cele.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paine cu pliante pro referendum la vanzare

Mai multe imagini cu pachete de paine continand pliante pro referendum au fost publicate pe diverse pagini de socializare. Fotografiile au creat o adevarata isterie in mediul virtual. Sursele au indicat ca.

Primaria Bucuresti blocheaza campania electorala pentru referendum

Asociatia MozaiQ atrage atentia ca Primaria Capitalei intarzie si blocheaza aprobarea amplasarii unui cort in zona centrala a Bucurestiului, unde oamenii sa fie informati cu privire la referendumul pentru modificarea Constitutiei. Organizatia spune ca blocarea autorizarii amplasarii unui cort vine in contextul in care si aprobarea unei manifestatii publice a comunitatii LGBT s-a obtinut in conditii dificile, solicitandu-se insistent reprezentantilor MozaiQ modificarea caracterului manifestatiei programata pentru 30 septembrie din mars in protest static, conform News. ro.

BOR intra oficial in campania pentru referendum: Trebuie sa aparam darul sacru al vietii, in pofida multor actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului

Biserica Ortodoxa Romana a anuntat ca Adunarea Nationala Bisericeasca a decis sa ii indemne pe romani sa participe la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si sa voteze Da.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )