Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum poate UE sa isi dezvolte mai bine triunghiul cunoasterii in domeniul cercetarii, educatiei si inovarii?

Adevărul Adevărul,
Cum poate UE sa isi dezvolte mai bine triunghiul cunoasterii in domeniul cercetarii, educatiei si inovarii?

Europa stabileste standarde tehnologice globale, dar s-ar putea face mai multe pentru a dezvolta potentialul sectorului TIC in furnizarea de inovatii tehnologice. Acesta a fost unul dintre principalele mesaje care au reiesit dintr-un webinar despre revolutia digitala. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

Gigi Becali: Eu nu ma vaccinez nici daca mor. Mai bine zic taie-mi capul!. O sa te oblige sa iti bagi cip! Te manipuleaza cu 5G, cu 9G!

Gigi Becali a declarat ca ii este frica sa se vaccineze impotriva COVID-19 si ca anul 2020 e inceputul sfarsitului. Mai bine zic taie-mi capul!, spune celebrul finantator, deja.

Studiu IRES: Un sfert dintre romani s-ar vaccina cat mai repede 35% sunt foarte ingrijorati de pandemie Mai bine de o treime sunt ingrijorati ca s-ar putea infecta

Daca 25% dintre romani au declarat, in decembrie, ca s-ar vaccina impotriva COVID-19 cat mai repede odata ce serul va fi disponibil in tara noastra, 31% spun ca nu ar face-o sub nicio forma,.

TOP salarii din fotbalul romanesc. Cine sunt cel mai bine platiti jucatori

FCSB nu mai este lider in topul salariilor din Liga 1. Din momentul in care Dinamo Bucuresti a intrat pe mana spaniolilor obscuri, gruparea din Stefan cel Mare a promis salarii cu mult peste media celor din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )