Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doliu in lumea filmului. A murit actorul roman atat de cunoscut. Mesajul lui Marian Ralea

Playtech Playtech,
Doliu in lumea filmului. A murit actorul roman atat de cunoscut. Mesajul lui Marian Ralea

Este doliu in lumea filmului dupa ce a murit un actor roman foarte cunoscut. Mesajul lui Marian Ralea si despre cine este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Doliu in lumea artistica. Un actor celebru a plecat dintre noi. Colegii i-au transmis mesaje cutremuratoare Este doliu in lumea filmului dupa ce un actor cunoscut . continuă pe Playtech

Vladuta Lupau, in doliu. Cine a murit chiar dupa Craciun. Este tulburator

Chiar in de sarbatori, indragita cantareata Vladuta Lupau a primit o lectie dura de la viata. O persoana draga ei a trecut in nefiinta. Pe pagina sa de socializare, artista a postat un mesaj tulburator. Vladuta Lupau, in doliu. Cine a murit chiar dupa Craciun Artista a fost de dreptul devastata dupa ce a primit .

Aurel Padureanu, in doliu profund. A murit rapus de covid-19: S-a rupt ceva din mine

Aurel Padureanu, in doliu profund. O ruda apropiata a interpretului de muzica lautareasca a murit rapus de de covid-19. Si-a gasit sfarsitul in aceiasi zi cu impresarul vedetelor, Lucian Ionescu. Cine este cel decedat din familia lui Aurel Padureanu si Cornelia Catanga, vedeti un pic mai jos. Aurel Padureanu traieste o tragedie. Un apropiat al .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )