Libnet.ro
UNICEF

06:30

De ce se iubeste Inna cu Deliric, de fapt. A decis sa spuna adevarul despre relatia lor

Playtech Playtech,
De ce se iubeste Inna cu Deliric, de fapt. A decis sa spuna adevarul despre relatia lor

Inna si Delirc traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi nu se mai ascund, ba chiar au postat pe retelele de socializare o imagine in care cei doi se saruta cu pathos. Iar fanii i-au coplesit cu mesaje. De ce se iubeste Inna cu Deliric, de fapt De altfel, cei doi au devenit rapid . continuă pe Playtech

Robert Turcescu a spus adevarul despre Claudiu Tarziu de la AUR. Cine este el, de fapt

Robert Turcescu a spus adevarul despre Claudiu Tarziu de la AUR. A dezvaluit cine este copresedintele AUR, de fapt. Ce dezvaluiri face fostul om de televiziune si politician despre omul din varful Aliantei pentru Unirea Romanilor, vedeti in articolul de mai jos. Robert Turcescu face lumina. Cine este Claudiu Tarziu, co-presedintele AUR, de fapt Robert .

Adevarul despre carnea de pui de la raft s-a aflat. Tu stii ce mananci, de fapt?

Carnea de pui pare sa fie in lumina reflectoarelor in aceasta perioada. La sfarsitul lunii octombrie a aparut in presa un articol despre puiul vandut ieftin in supermarketurile din Europa. Un studiu a analizat probe din acest tip de carne regasit in magazine mari din Germania, Franta, Polonia, Olanda si Spania. Concluzia: 51% din aceste .

S-a aflat adevarul despre gradinita pe care Pepe si Raluca se cearta. Cine a cumparat-o, de fapt

Gandind prin prisma unui parinte, am facut-o ca pentru copiii nostri, declara Pepe intr-un interviu din 2017 pentru Antena Stars, imediat dupa ce el si sotia Raluca au deschis gradinita. Desi atunci parea ca afacerea va prinde contur, fiind prima in care cuplul a investit, iata ca, in final, pare a fi cea care i-a .

Substanta care ajuta bolnavii de covid-19. Mihaela Bilic spune tot adevarul despre ea

Centrul pentru Control si Prevenirea Bolilor CDC) din Statele Unite recomanda folosirea autoingrijirii si a serviciilor de telemedicina in cazul simptomatologiei usoare, pentru a se evita contactul cu pacientul infectat si a reduce riscul expunerii. in Romania, protocolul de tratament al infectiei cu virusul SARS-CoV-2 prevde administrarea medicatiei antivirale cat mai precoce dupa stabilirea diagnosticului.

CTP, adevarul despre gafa rasista a lui Coltescu: Asta e povestea acestui episod

Scandalul arbitrului secund, Sebastian Coltescu, de la meciul de Liga Campionilor, a trecut deja la alt nivel. Atat presa occidentala, cat si cea romaneasca, critica in termeni duri situatia creata de Coltescu in urma cu doua zile. Multelor voci critice, la adresa acestuia, s-a alaturat si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Sebastian Coltescu dat de pamant .

Adevarul despre Romania. Va intra economia la ATI in urmatoarele 6 luni? (Prima parte - vulnerabilitati interne)

Anul 2020 aduce cu sine acumularea derapajelor grave la nivel economic. Recorduri istorice negative arata lipsa de sustenabilitate a finantelor publice - deficitul bugetar va atinge 100 miliarde lei in 2020, iar datoria guvernamentala va depasi 100 miliarde euro la sfarsit de an. Urmeaza austeritate, scaderea bunastarii populatiei si adancirea saraciei. Romania devine puternic dependenta de creditori, din punct de vedere financiar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )