Libnet.ro
UNICEF

13:15

Madalin Ionescu a spus adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Cum si-a putut descrie propria sotie

Playtech Playtech,
Madalin Ionescu a spus adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Cum si-a putut descrie propria sotie

Madalin Ionescu a spus tot adevarul despre relatia cu Cristina Siscanu. Incredibil cum si-a putut descrie propria sotie fostul om de televiziune. Madalin Ionescu este un familist convins si isi iubeste nespus fetele. Ce spune despre sotia sa, vedeti un pic mai jos. Madalin Ionescu a recunoscut. Cristina Siscanu, sotia sa, primeste mesaje de la . continuă pe Playtech

Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu, abia dupa despartirea de Liliana Stefan

Probabil multi stiu ca Dan Bittman s-ar fi iubit cu Monica Odagiu. Fiind satul de atatea zvonuri, artistul a spus adevarul despre relatia cu blondina. Solistul trupei Holograf a recunoscut daca au fost sau nu impreuna. Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu De-a lungul timpului Dan Bittman a fost implicat in mai multe .

Sotia lui Silviu Prigoana a spus adevarul despre afacerist. Asa ceva nu ar zice Bahmu, niciodata

Mihaela, femeia care il face acum fericit pe Silviu Prigoana, a vorbit despre relatia cu acesta. Solista a cam dat din casa. Ce a marturisit despre celebrul afacerist? Sotia lui Silviu Prigoana, marturii despre afacerist Mihaela Prigoana este femeia care i-a oferit din nou linistea pe care a tanjit-o atat de tare Silviu Prigoana. Desi .

Ce face Cristina Siscanu cu lubrifiantul, de fapt. Sotia lui Madalin Ionescu si-a divulgat secretul

Sotia lui Madalin Ionescu a fost prinsa de catre fani pe picior gresit. Cristina Siscanu a publicat mai multe secvente dupa o filmare pe contul sau de Instagram, iar internautii au observat un detaliu mai putin obisnuit. Ce face Cristina Siscanu cu lubrifiantul, de fapt Datorita participarii la Bravo, ai stil! Celebrities, Cristina Siscanu a .

EXCLUSIV Adevarul despre Andra, scos la iveala la final de an. Reprosurile sunt dure: A uitat ca mancam paine cu ceapa in turnee?

Jeanine Ionescu, vaduva impresarului Lucian Ionescu, sustine, in exclusivitate pentru impact. ro, ca multi artisti carora sotul ei le-a oferit concerte, la vremuri grele ori la debutul muzical, l-au dat uitarii. Of-ul lui cel mare a ramas ca Andra, care a mancat cu noi paine si ceapa in turnee, nu s-a bucurat de revederea lui, total .

Tot adevarul despre scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Burcea. De la ce a pornit totul, de fapt

Si-au aruncat replici acide si acuzatii fara precedent. S-a aflat de la ce a pornit, de fapt, tot scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Brucea. Motivul scandalului dintre Florin Zamfirescu si George Burcea Dupa ce a fost numit Casanova si i s-a spus ca face de rusine breasla actorilor, iubitul Vivianei Sposub a tinut sa .

Adevarul despre mutarea Rocsanei Marcu in Anglia. Oferta a fost mult prea tentanta sa ii reziste

S-a aflat tot adevarul despre mutarea Rocsanei Marcu in Anglia. Oferta a fost mult prea tentanta pentru ca vedeta sa ii reziste. De ce a plecat, de fapt, Rocsana Marcu in Anglia, cititi in articolul de mai jos. Rocsana Marcu s-a mutat in Marea Britanie. Ce a motivat-o sa ia decizia radicala S-a aflat adevarul .

Adevarul despre vaccinul anti-covid, dezvaluit abia acum de OMS. Din pacate, vestile sunt triste

Dupa luni intregi de asteptare, oamenii din intreaga lume au rasuflat linistiti cand au aflat ca injectia care ar trebui ii sa protejeze de coronavirus a fost aprobata. Din pacate, abia acum a fost dezvaluit adevarul despre vaccinul anti-covid. Marturisirile au fost facute chiar de un specialist de la OMS. Cat de sigur e, de .

Tudor Chirila a comis-o pe internet: Adevarul despre vaccin. E lata rau Fanii s-au revoltat

Face ce face si ajunge iar in atentia opiniei publice. De curand, Tudor Chirila a comis-o pe internet iar fanii s-au revoltat. Ce spune solistul trupei Vama despre vaccinul impotriva coronavirusului?! Tudor Chirila vorbeste despre vaccinul anti-COVID-19 Cel mai discutat subiect al momentului este, cu siguranta, cel legat de imunizarea impotriva coronavirusului. Toata lumea isi .

Giulia Nahmany, despre relatia cu sotul ei si suferintele care au incercat-o in ultimii ani. Ce apreciaza actrita la George Burcea

Dupa o perioada de absenta, vedeta a revenit in atentia publicului odata cu participarea la Ferma. Afla ce limite si-a depasit si cum arata, de fapt, viata ei!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )