Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mesaje de Anul Nou pentru prieteni adevarati 33 de urari de trimis pe Whatsapp, Facebook sau SMS

Playtech Playtech,
Mesaje de Anul Nou pentru prieteni adevarati 33 de urari de trimis pe Whatsapp, Facebook sau SMS

Trecerea dintre ani reprezinta pentru multi oameni un nou inceput. Noul an se apropie cu repeziciune si este bine sa ai pregatite cateva mesaje dinainte. Urarile de Anul Nou este o oportunitate de a-i bucura pe cei dragi si de a le impartasi gandurile noastre bune pentru urmatorul an. in cazul in care nu ai . continuă pe Playtech

Mesaje de Anul Nou pentru bunici 41 de urari pentru Whatsapp, Facebook si SMS

Anul Nou este ziua ce marcheaza trecerea dintre ani si inceperea urmatorului an calendaristic. Anul Nou reprezinta o oportunitate perfecta de a ne intalni cu familia, bunicii, cu prietenii apropiati de a petrece timpul alaturi de cei dragi la trecerea dintre ani. A devenit o traditie de a trimite SMS-uri de Revelion celor dragi. Urari .

Mesaje de Anul Nou pentru Whatsapp, Facebook, SMS. 63 de urari alese

Un prilej pentru a trimite mesaje persoanelor dragi din viata noastra, este sfarsitul de an. De Anul Nou putem trimite mesaje colegilor, prietenilor si familiei, pe Whatsapp si Facebook si SMS. Iata 63 de idei de mesaje de Anul Nou pentru cei care nu au inspiratie. 63 de mesaje de Anul Nou de trimis pe .

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

Mesaje de Anul Nou 2021. Urari si felicitari de Anul nou

Trecerea intr-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urari si felicitari de La multi ani! celor apropiati de Anul Nou. Mai sunt cateva ore pana la Revelion si trecerea in anul nou 2021, iar imaginatia poate fi pusa la incercare cand trebuie sa alegem urarile si felicitarile pe care sa le trimitem. Cum anul acesta Sarbatorile de iarna au loc in conditii speciale din cauza coronavirusului, o metoda la indemana pentru a-i bucura pe cei dragi este transmiterea de mesaje, urari si felicitari de Anul Nou si de Revelion.

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Mesajul viral al SRI, pentru romani, de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a trimis joi, un mesaj inedit de Anul Nou. Daca anul trecut SRI le transmitea romanilor, traditionala urare de La multi ani, insotita de o felicitare pe care aparea mesajul inca un an se incheie cu bine. Misterul lerului ramane intact, in 2020 pe felicitare apar un binoclu si mesajul Sa ne vedem sanatosi.

Care sunt cele mai ciudate traditii si obiceiuri pe mapamond de Anul Nou

Cate bordeie, atatea obiceiuri, Anul Nou aduce numeroase traditii pentru fiecare tara. Unii topesc metal, iar altii lovesc painea de pereti pentru a alunga spiritele. Mai jos gasiti cele.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru romani, in ajun de Anul Nou. Ciolacu este de parere ca adevaratii eroi ai acestui an sunt romanii, iar cea mai buna lectie pe care a adus 2020 este faptul.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut romanilor sa se ridice si sa-si faca vocea auzita in mesajul sau de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din Romania mai spune ca urmeaza un an greu in care romanii vor invinge virusul si isi vor lua vietile inapoi, potrivit Mediafax.

Mesajul lui Florin Citu, de Anul Nou: Va promit ca vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis joi un mesaj de multumire romanilor, de Anul Nou. El promite ca impreuna cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia nationala in 2021. Si declara ca se incheie un an greu, in care cat a fost in calitatea de ministru de Finante tot ce a facut s-a bazat pe profesionalism si transparenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )