Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Playtech Playtech,
Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. in aceasta zi, romanii sarbatoresc Marea Unire. in spirit de unitate si de patriotism, le putem trimite cu aceasta ocazie, mesaje de 1 Decembrie, romanilor din toata lumea. 33 de mesaje de 1 Decembrie pentru romanii de pretutindeni Iata 33 de idei frumoase, de . continuă pe Playtech

Loredana Groza, aparitie ravisanta pe strazi. Cum a fost surprinsa, toata lumea a intors ochii

Loredana Groza si-a surprins fanii in recenta aparitie. Cantareata si-a mutat scena pe strazile din Bucuresti. Cum evenimentele si concertele pe anul asta sunt ca si duse, sclipirea si vestimentatiile extravagande s-au mutat in zilele normale, in vizitele la diverse locatii. Loredana Groza, aparitie ravisanta pe strazile din Bucuresti Loredana Groza continua sa arate impecabil .

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

Alegeri parlamentare 2020: Romanii din strainatate pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat dupa 1 martie

Romanii care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen de valabilitate a expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie vor putea vota la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

PROIECT EDITORIAL SUSTINUT DE GENESIS PROPERTY Un nou standard dezvoltat in Romania pentru imunitatea cladirilor de birouri, o solutie globala pentru intoarcerea angajatilor la birou

Pandemia este o problema globala, la fel si tendinta oamenilor de a lucra in cea mai mare parte de la distanta pentru a preveni raspandirea COVID-19. La 9 luni de cand biroul s-a mutat acasa, se vorbeste tot mai mult despre modul de lucru al viitorului si despre revenirea angajatilor in birouri, un pas extrem de important atat pentru echilibrul emotional si social al oamenilor, cat si pentru sanatatea operationala a companiilor. Un standard dezvoltat in Romania pentru cladiri de birouri din toata lumea isi propune sa rezolve aceasta problema globala.

STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au implementata tehnologia blockchain, anunta STS. Sistemele dezvoltate de Serviciul de.

O noua zi cu trafic bara la bara pe Valea Prahovei Rutele alternative recomandate de Politie pentru romanii care se intorc de la munte

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca valorile de trafic sunt in crestere pe sensul catre Bucuresti al DN1, formandu-se coloane de masini de la limita cu judetul Brasov pana la iesirea din statiunea Busteni.

Initiativa pentru romanii din diaspora: o bancnota dedicata acestora

Desi 82% din romani ii vad pe conationalii lor plecati peste hotare ca o pierdere pentru tara, contributia acestora la dezvoltarea economiei nu este perceputa la adevarata ei valoare. Drept urmare, compania de transferuri internationale de bani TransferGo initiaza o petitie in vederea strangerii de semnaturi pentru o bancnota dedicata romanilor din diaspora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )