Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mesaje de Sfantul Stefan pentru el si ea. Idei de felicitari pentru Whatsapp si SMS

Playtech Playtech,
Mesaje de Sfantul Stefan pentru el si ea. Idei de felicitari pentru Whatsapp si SMS

Pe 27 decembrie, in fiecare an, credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Stefan. Acest sfant are o insemnatate mare pentru romani, aceasta sarbatoare fiind marcata cu cruce rosie in Calendarul Crestin Ortodox. Astazi sunt celebrate peste 270. 000 de persoane. Iata ce mesaje de Sfantul Stefan poti sa le trimiti celor dragi cu aceasta ocazie. Felicitari si . continuă pe Playtech

Mesaje, urari si SMS-uri de Sfantul Stefan pentru prieteni si colegi

Sfantul Stefan,unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir al Bisericii crestine,este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 27 decembrie,in a treia zi de.

Mesaje de Craciun pentru Whatsapp si SMS. 44 de idei de mesaje

In perioada sarbatorilor de iarna romanii trimit cele mai multe urari si mesaje de Craciun, celor apropiati. Acestea pot fi trimise pe Whatsapp si SMS. Aceste urari au devenit un obicei pentru fiecare dintre noi. Craciunul este un prilej sa fim mai buni, mai altruisti, sa oferim mici surprize persoanelor care ne fac viata mai .

Calendar Ortodox 27 decembrie. Ce nu trebuie sa faci de Sfantul Stefan, sub nicio forma

Astazi este 27 decembrie, o zi importanta in Calendarul Ortodox. Credinciosii de rit ortodox il sarbatoresc astazi pe Sfantul Stefan, primul martir crestin. Astazi cei care ii poarta numele isi sarbatoresc ziua onomastica, alaturi de cei dragi. Tot astazi, din vechime, s-au pastrat si traditii si obiceiuri care sunt respectate asa cum au fost ele .

Superstitii de Sfantul Stefan. De ce sunt interzise deplasarile in zone montane pe 27 decembrie

In cea de-a treia zi de Craciun, crestinii ortodocsi il praznuiesc pe Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir crestin condamnat la moarte de autoritatile iudaice din Ierusalim. Traditia spune ca pe 27 decembrie, rugaciunile aduse in fata icoanei Sfantului fac minuni pentru suferinzi.

Mesaje de Craciun pentru copii 25 de idei haioase, care le vor aduce un zambet pe fete

Cei mai multi romani pastreaza traditia de a trimite mesaje cu urari de sarbatori celor dragi. Ei bine, Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori. Cadourile, mancarea si timpul petrecut cu familia fac din aceasta sarbatoare de neuitat. Poate ca cei care asteapta aceasta sarbatoare cu cel mai mare entuziasm sunt copiii. Dar cum .

Maine este Sfantul Stefan. Ce traditii si obiceiuri exista cu aceasta ocazie

Decembrie, cea de-a douasprezecea si ultima luna a anului, este asteptata cu multa bucurie, fiind marcata de sarbatori cu mult fast si multe cadouri. Sfantul Stefaneste praznuit in anul 2020, la fel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )