Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mesajele secrete care il incrimineaza pe Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a dat totul in vileag

Playtech Playtech,
Mesajele secrete care il incrimineaza pe Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a dat totul in vileag

Situatie fara precedent in showbiz-ul romanesc. Dupa ce a fost data afara din sala de judecata de catre magistrati, Claudia Patrascanu nu a mai rezistat si a dat totul in vileag publicand mesajele secrete care il incrimineaza pe Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a facut publice mesaje care il incrimineaza pe fostul sot Desi pareau a . continuă pe Playtech

Scandal mare la tribunal. Ce s-a intamplat intre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Se pare ca scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau nu poate fi oprit. Acestia au ajuns din nou Tribunal. insa nici de aceasta data lucrurile nu s-au rezolvat. Ce s-a intamplat la tribunal? Ce s-a intamplat la tribunal intre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau Se intampla acum in cel mai controversat divort din lumea .

Claudia Patrascanu, atac la adresa familiei fostului sot. Gabi Badalau trebuie sa-si faca testul anti-drog

Claudia Patrascanu face acuzatii grave, dupa ultima infasire in procesul de divort,pe care a avut-o cu Gabriel Badalau. in timpul sedintei de judecata au fost audiati martorii lui Badalau,.

Ce a patit Claudia Patrascanu la tribunal. Momente halucinante, totul e o drama

Calvarul Claudiei Patrascanu continua! Noi momente dramatice si-au facut loc in divortul parca nesfarsit de sotul ei. Ce s-a intamplat in recenta intalnire a celor doi fosti parteneri la tribunal? Claudia Patrascanu, noi momente dramatice la tribunal Divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau parca e nesfarsit. Cei doi desi pareau ca au o relatie .

Claudia Patrascanu, dezvaluiri socante din familia Badalau: sacose de bani, camatari, furt de masini

O noua etapa in procesul de divort si custodie dintre Claudia Patrascanu si Gabriel Badalau s-a derulat joi, 10 decembrie, cand a vut loc o noua infatisare la tribunal. Au fost audiati martorii lui Badalau, adica menajera, iar magistratii au dispus ca barbatul sa faca testul anti-drog.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )