Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi atacuri informatice tintesc victime din Romania cu mesaje care pretind ca sunt trimise Posta Romana sau Banca Transilvania

Adevărul Adevărul,
Noi atacuri informatice tintesc victime din Romania cu mesaje care pretind ca sunt trimise Posta Romana sau Banca Transilvania

Bitdefender avertizeaza asupra unei noi campanii de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor companii cunoscute, precum Banca Transilvania sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa acceseze linkuri sau sa descarce fisiere periculoase care ii pot spiona sau lasa fara bani. continuă pe Adevărul

Noi e-mail-uri inselatoare tintesc victime din Romania cu mesaje care pretind ca sunt trimise de catre Posta Romana si Banca Transilvania, avertizeaza Bitdefender

Analistii in securitate informatica de la Bitdefender avertizeaza asupra unei noi campanii de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor companii cunoscute, precum Banca Transilvania sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa acceseze linkuri sau sa descarce fisiere periculoase care ii pot spiona sau lasa fara bani.

Controversata reclama a lui Fuego pentru Pepsi. De ce s-a revoltat publicul din Romania pe Facebook

In perioada Sarbatorilor de iarna majoritatea companiilor mari isi fac reclama la produsele de sezon. in cazul de fata vorbim de noua campanie de iarna a gigantului Pepsi. Numai ca ineditul acestei noi campanii, in Romania, a starnit reactii pe retelele de socializare, la aparitia lui Fuego intr-unul din aceste clipuri. Unele ironice, altele rautacioasse, .

Vedeta TV din Romania, miracol inainte de Craciun. Este insarcinata, totul a fost tinut secret pana azi

O vedeta TV din Romania a simtit pe pielea sa minunea Craciunului: a ramas insarcinata dupa o lunga asteptare. Cat de nerabdatori suntem sa te cunoastem! Cat de mult te-am asteptat! Miracol inainte de Craciun. Vedeta TV a ramas insarcinata Laura Andreica, prezentatoare de stiri Antena Stars, a anuntat pe contul sau de socializare ca .

Veste dezastruoasa pentru sute de mii de elevi din Romania. Ministerul Educatiei este neputincios

Milioane de elevi din Romania sunt socati de noile anunturi primite din partea autoritatilor. Ce se intampla si de ce Ministerul Educatiei este din nou pus intr-o postura proasta? Anunt devastator pentru elevii din Romania Pandemia de coronavirus a demonstrat inca o data parintilor si elevilor ca sistemul e intr-o stare foarte proasta. Ministerul Educatiei .

Biserica misterioasa din Romania care e in pustietate. Legenda spune ca usile se deschid singure, o data pe an

Romania este, fara indoiala, o tara puternic legata de crestinism. Putini sunt, insa, cei care au habar de biserica misterioasa care e in pustietate si despre care se spune ca usile sale de deschid singure, o data pe an. Legenda din spatele acestui lacas de cult este una fabuloasa. Legenda bisericii cu usi care se .

Diana Sosoaca, fara nicio jena in Parlament. Cum a ignorat pe toata lumea si regulile din Romania

In aceste zile, fie ca vorbim de romanul de rand, fie de politicieni, ar trebui sa ne supunem acelorasi reguli. Din pacate, regulile despre car vorim, se pare ca se aplica doar in anumite cazuri. in rest, fiecare face dua cum il taie capul, ascunzandu-se in spatele unor posibile afectiuni respiratorii. Sau, de ce nu, .

Asociatia Municipiilor din Romania are presedinte buzoian

Constantin Toma, primarul municipiului Buzau, a luat locul primarului din Oradea, devenind astfel presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania. Edilul Buzaului a fost ales saptamana trecuta si a anuntat pe Facebook ce sarcini va avea si ce reprezinta aceasta alegere pentru domnia sa.

BERD acorda un imprumut de 15 milioane euro, pentru a sprijini modernizarea si eficienta energetica a locuintelor din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Fondul de Cooperare si Dezvoltare Internationala TaiwanICDF) ajuta sectorul rezidential din Romania sa economiseasca energie si bani prin finantarea de pana la 15 milioane de euro catre UniCredit Consumer Financing UCFIN), o subsidiara a UniCredit Bank SA, membra a grupului italian UniCredit.

Sectorul 4 al Capitalei a primit titlul de cel mai bun proiect smart city din Romania. Primarul Daniel Baluta continua lucrarile de modernizare

Sectorul 4 al Capitalei a fost desemnat pentru al doilea an consecutivcel mai bun proiect smart city din Romania, in cadrulevenimentuluiSmart City Industry Awards,organizat duminica.

ASF: Piata asigurarilor din Romania a crescut in primele 9 luni ale acestui an cu 4,8% fata de anul trecut

Piata asigurarilor din Romania a ajuns, in primele 9 luni ale acestui an, la un volum al primelor brute subscrise de peste 8,5 miliarde lei, in crestere cu aproximativ 4,8% fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )