Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania, trezeste-te: Mesajele romanilor din Italia la vizita lui Iohannis

Playtech Playtech,
Romania, trezeste-te: Mesajele romanilor din Italia la vizita lui Iohannis

Cu ocazia vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Italia, Columna lui Traian din Roma a fost luminata in culorile drapelului tarii noastre. Romanii prezenti la eveniment au profitat de ocazie pentru a scanda mesaje anti-guveranamentale. in cursul serii, presedintele Klaus Iohannis va participa la un moment simbolic al vizitei, cu incarcatura deosebita pentru relatia bilaterala dintre [] . continuă pe Playtech

Mesajul important transmis de Klaus Iohannis romanilor din Italia

Mesaj important transmis de Klaus Iohanni romanilor din Italia. Aflat intr-o vizita de stat in Republica Italiana, seful statului a declarat ca este multumit de felul in care romanii sunt tratati si.

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma.

VIDEO Povestea romanilor din Bulgaria, veniti in vizita pe pamant romanesc:A avut dorime in sufletu lor catre Romania, chiar daca era sistemu atunci asa...

Un grup de etnici romani din Bulgaria si un altul de tineri din Basarabia au vizitat, vineri, judetul Olt, aducand cu ei si povestea aflata de la parinti si bunici, spusa intr-o romana usor de inteles.

Ce a discutat Klaus Iohannis in vizita oficiala din Italia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita de stat in Republica Italiana, a discutat luni cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relatia bilaterala dintre cele doua tari.

VIDEO Columna lui Traian din Italia, iluminata n culorile Drapelului Romniei, n prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Columna lui Traian din Roma a fost duminica seara iluminata in rosu, galben si albastru cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in compania presedintelui Klaus Iohannis, care a inceput duminica o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani.

Klaus Iohannis, gafa in timpul vizitei din Italia

Incident de protocol in timpul vizitei facute de Klaus Iohannis in Italia. Seful statului a avut un moment de ezitare in timp ce era primit la Palatul Quirinale din Roma de omologul italian Sergio.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )