Libnet.ro
UNICEF

06:15

38 de grade Celsius in Romania. Cod galben de canicula. Zonele afectate

Playtech Playtech,
38 de grade Celsius in Romania. Cod galben de canicula. Zonele afectate

Meteorologii au emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod galben de canicula, care cuprinde jumatate dintre judetele tarii, inclusiv Capitala. Totodata, incepand de astazi, de la ora 12:00, intra in vigoare o informare meteo de disconfort termic. Cod galben de canicula in 22 de judete si in Bucuresti Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis . continuă pe Playtech

Vin zile si nopti de foc in judet. Temperaturi care pot atinge si chiar depasi 37-38 grade Celsius

Judetul Olt va fi sub avertizare Cod galben de canicula in zilele urmatoare, temperaturile prognozate, atat pentru zi, cat si pentru noapte, fiind greu de suportat.

Vin zile de foc pentru Romania! COD GALBEN de canicula si disconfort termic accentuat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii. Aceasta este valabila de marti, 28 iulie, ora 12:00 pana joi, 30 iulie, ora 20:00, pentru 22 de judete ale tarii. Temperaturile maxime ajung la 38 de grade.

Cod galben de canicula in 21 de judete si in Bucuresti. Vor fi inregistrate peste 38 de grade C

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare Cod galben de canicula, valabila miercuri si joi in 21 de judete si in Municipiul Bucuresti.

Prognoza meteo, miercuri, 29 iulie 2020. Informatii ANM: cod galben de canicula si 38 de grade Celsius

Caldura devine principala problema. Atmosfera se incinge la amiaza, iar prin sud-est se instaleaza canicula. Aerul devine irespirabil in multe regiuni si temperaturile resimtite vor fi cu mult peste cele inregistrate. Prognoza meteo, miercuri 29 iulie 2020: cod galben de canicula Vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza in regiunile sudice si estice. Indicele .

Romania se topeste! Avertizare de canicula pentru jumatate din tara. Temperaturile ajung la 38 grade

Luna lui cuptor nu se dezminte si temperaturile urca tot mai mult. Capitala si jumatate dintre judetele tarii intra miercuri sub avertizare cod galben de canicula emisa de Administratia Nationala de.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Cod galben de ploi in trei sferturi din tara pana la ora 23.00

Trei sferturi din tara se afla luni sub avertizare cod galben de ploi si furtuni, pana la ora 23. 00, potrivit unei alerte emise de Administratia Nationalaa de Meteorologie.

Alerta meteo. Cod galben de furtuna si ploi torentiale in jumatate din tara

Meteorlogii vin cu vesti proaste pe acest inceput de weekend. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata dimineata, un cod galben de furtuni in jumatate din tara.

Avertizare Cod galben de inundatii in 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, noi avertizari Cod galben de inundatii, valabile pana la miezul noptii, pe rauri din 11 judete. Conform prognozei de.

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 16 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca 16 judete ale tarii sunt duminica sub alerta Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant, vijelii si grindina. in sud va fi cald, cu disconfort termic ridicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )