Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo: ANM anunta cod portocaliu si cod galben de vijelii

Playtech Playtech,
Alerta meteo: ANM anunta cod portocaliu si cod galben de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis o alerta meteo de cod portocaliu si galben de vijelii pentru mai multe judete din tara. Alerta ANM: Cod portocaliu si cod galben de vijelii Meteorologii de la ANM au anuntat o vreme instabila in intervalul 3 iulie, miercuri, ora 10 joi, 4 iulie, ora . continuă pe Playtech

Cod portocaliu de vijelii si averse

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o avertizare Cod portocaliu de averse si vijelii pentru localitati din judetul Bistrita-Nasaud, valabila in ora.

URGIE iN APROAPE TOATA TARA! Cod portocaliu de FURTUNI in mai multe judete si Bucuresti: Ploi torentiale, descarcari electrice si vant puternic (VEZI AICI HARTA)

ANM a emis cod portocaliu de vijelii pentru jumatate din tara, inclusiv in Bucuresti. Astfel, in intevalul 03 iulie, ora 10 04 iulie, ora 03,in judetele Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Prahova,.

Cod portocaliu de vijelii, grindina si ploi in o treime de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de intensificari puternice ale vantului, vijelii, grindina si cantitati de apa insemnate, valabil in aproximativ o treime de tara de miercuri, ora 10. 00 pana joi, ora 03.

Alerta meteo. Cod portocaliu de furtuni in Romania. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de vreme instabila, valabila in ora urmatoare in zone din judetul Suceava. Conform prognozei,.

Cod portocaliu de fenomene extreme in Baragan: Vijelii, grindina si ploi puternice in urmatoarele ore

Meteorologii au emis un cod galben si altul portocaliu de vreme rea, vijelii, grindina. Totodata sunt in vigoare si o serie de coduri galbene, valabile in aceste zile in aproape toata tara. Judetul Calarasi se afla sub avertizare de cod portocaliu de furtuni violente.

Cod portocaliu de averse si vijelii in localitati din judetul Bistrita-Nasaud

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o avertizare Cod portocali.

Avertizare meteo. Cod portocaliu si cod galben de furtuni in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, miercuri dimineata, o avertizari cod portocaliu si cod galben de furtuni pentru mai multe judete din tara. Sunt asteptate averse torentiale, grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului, vijelie si descarcari electrice.

Cod Portocaliu de vreme rea in tot judetul Prahova. Sunt anuntate vijelii si caderi de grindina

Cod portocaliu de vreme rea in judetul Prahova in interval de valabilitate: 03 iulie, ora 10. 00 04 iulie, ora 03. Fenomene vizate: intensificari puternice ale vantului, vijelii, grindina, cantitati de apa insemnate.

Alerta meteo: Cel mai periculos val de canicula loveste Romania. Cate grade se anunta si de cand se racoreste vremea

Ne asteapta cele mai calduroase zile din acest an, temperaturile resimtite de corpul uman fiind de peste 44 de grade. Urmeaza cel mai periculos val de canicula. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca vom avea partea de cea mai calduroasa vreme, urmand ca de joi temperaturile sa mai scada si disconfortul termic sa dispara. Pe zone restranse, nu vor lipsi furtunile violente.

UPDATE Cod portocaliu de fenomene meteo periculoase. Este furtuna in zona de munte a judetului Buzau

Potrivit unei informari din partea Prefecturii, miercuri la orele pranzului, se semnaleaza furtuna puternica in zona de nord a judetului Buzau, limita cu judetul Covasna. A fost activat Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei care functioneaza la sediul ISU Buzau pe durata avertizarii meteo cod portocaliu emise de meteorologi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )