Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alerta meteo ANM. Avertisment de ultima ora pentru soferi. Ce pericol e pe carosabil

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Avertisment de ultima ora pentru soferi. Ce pericol e pe carosabil

Am simtit cu totii incalzirea vremii, iar joi va fi chiar mai cald decat miercuri, dar norocul nu va fi de partea tuturor. ANM a venit cu un nou avertisment meteo, anuntand cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Alerta meteo. Avertisment pentru soferi: Cod galben de ceata pentru mai multe judete . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani! Ce se intampla in aceasta noapte este fara precedent

Specialistii de la Administratia Nationala de Meterologie au emis o noua atentionare. Care este anuntul specialistilor pentru romani? Detalii despre vremea din toate zonele tarii. Alerta meteo ANM. Anuntul specialistilor Iarna si-a intrat serios in drepturi in ultimele saptamani, mai cu seama ca zilele precedente au avut parte de un peisaj ca-n povesti pe tot .

Cosmin Olaroiu, decizie de ultima ora. Este informatia momentului in China

Se pare ca antrenorul Cosmin Olaroiu este pe cale de a renunta Jiangsu Suning, echipa cu care a castigat titlul in China. Care este motivul pentru care tehnicianul roman vrea sa faca acest lucru? Cosmin Olaroiu, decizie de ultima ora Antrenorul roman ar fi nemultumit de faptul ca Jiangsu nici macar nu au incercat sa .

Ce se intampla cu pasapoartele covid-19. Informatii de ultima ora despre certificatul de vaccinare

Ideea de a implementa pasapoartele covid-19 a ajuns pe masa liderilor Uniunii Europene, joi, intr-o sedinta a Consiliului European. Iata cine sustine crearea unui certificat de vaccinare impotriva noului coronavirus, cu valabilitate pentru calatorii in toate statele membre UE, si cine este impotriva. Ce se intampla cu pasapoartele covid-19 in primul rand, prim-ministrul Greciei, Kyriakos .

Informatii de ultima ora despre imunitatea la covid-19. Cercetatorii au stabilit abia acum ce se intampla

Potrivit unui studiu facut de oameni de stiinta, imunitatea la noul coronavirus poate dura opt luni sau mai mult. Cercetatorii au constatat ca persoanele care s-au recuperat dupa ce au fost bolnavi de coronavirus au dezvoltat niveluri crescute de celule B si T necesare pentru imunitatea impotriva virusului), care pot persista in organism o perioada .

Rasturnare de situatie pentru mostenirea lui Dinu Patriciu. Informatii de ultima ora de la tribunal

Moartea omului de afaceri, Dinu Patriciu, in 2014, avea sa genereze un adevarat razboi intre cei ramasi in urma sa. Dana Patriciu, inca din 2017, a incercat sa intoarca in favoarea sa procesele intentate de la momentul citirii testamentului. in toti acesti ani au fost demarate mai multe procese, declaratii in presa, si un adevarat .

Anunt de ultima ora al Ministrului Educatiei. Ce se intampla cu elevii din fiecare clasa

Ministerul Educatiei vine cu vesti noi! Astazi, 21 ianuarie, ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat ca va scadea numarul de elevi in clasa. El a mai precizat ca discutiile dintre dintre cele doua ministere, cel de Finante si cel al Educatiei, nu sunt chiar linistite. Anunt de ultima ora al Ministrului Educatiei. Ce se intampla cu .

AstraZeneca, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Ce reusita au bifat in pandemie

Evaluarea EMA a vaccinului COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford a progresat in ultimele saptamani. Desi in plina evaluare, AstraZeneca a anuntat recent ca lucreaza la o noua versiune a vaccinului anti-covid. in afara de cel deja existent, cercetatorii pregatec o alta versune, actualizata la noua tulpina. AstraZeneca, un nou vaccin actualizat EMA spune, .

OMS, anunt de ultima ora despre raspandirea covid-19 in scoli. Schimba radical tot ce stiam

Una dintre cele mai preocupante intrebari a fost masura in care COVID-19 se raspandeste in scoli. Au fost putine focare raportate in scoli de la inceputul anului 2020, spune OMS. Studiile au fost limitate in timpul inchiderii scolilor si a altor masuri de izolare la domiciliu. Peste 1,5 miliarde de elevi au fost afectati de .

Rasturnare de situatie in procesul lui Alex Bodi. Decizia de ultima ora a judecatorilor

Magistratii au luat o decizie definitiva in cazul omului de afaceri. Alex Bodi s-a ales cu o noua pedeapsa. Ce a hotarat instanta in cazul fostului sot al Biancai Dragusanu. Rasturnare de situatie in procesul lui Alex Bodi Judecatorii au decis ca lui Alex Bodi sa-i fie puse sub sechestru mai a mai multe bunuri .

Emily Burghelea, debut muzical si dezvaluire de ultima ora. Ce a anuntat fosta asistenta

Emily Burghelea surprinde din nou! Aceasta si-a facut debutul in muzica. Desi se afla intr-o perioada mai sensibila, fosta asistenta de la Acces Direct are foarte multe activitati, chiar mai multe decat inainte. Ce anunt a facut cu ajutorul primei sale piese? Emily Burghelea si-a facut debutu in muzica. Anuntul special facut cu ajutorul melodiei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )