Libnet.ro
UNICEF

23:16

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021. Se schimba tot

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021. Se schimba tot

Vremea continua sa fie neobisnuit de calda si zilele urmatoare. Sunt active alerte meteo de ploi si viscol. Situatia se va schimba, insa, din 11 ianuarie 2021. Anuntul ANM pentru urmatoarele patru saptamani. Informate meteo ANM: cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021 Vremea va fi in aceasta saptamana mai calda decat normalul . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Se schimba total vremea in Romania: ninsori si viscol

ANM Administratia Nationala de Meteorologie a emis azi un cod portocaliu de viscol si de ninsori in Carpatii Meridionali, dar si un cod galben de vant si ploi in mai mute judete ale tarii. Alerta meteo ANM De asemenea, ambele coduri sunt valabile de luni dupa-amiaza pana marti, 5 ianuarie, la ora 8:00. Sunt .

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani. Vremea o ia razna, toti trebuie sa afle

Este alerta meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie. Mare atentie, romani, intrucat vremea o ia razna, iar toti trebuie sa afle asta. Vremea o ia razna. Alerta meteo de la meteorologii ANM. Ce se intampla in urmatoarele ore Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, luni dimineata, mai multe avertizari nowcasting de tip cod .

Coronavirus in Romania, 3 ianuarie 2021. Numar ridicat de pacienti la ATI

Coronavirus in Romania, 3 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca au fost inregistrate 3. 034 cazuri noi, in Romania, in ultimele 24 de ore.

Coronavirus in Romania, 2 ianuarie 2021. Numar scazut de decese

Coronavirus in Romania, 2 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca au fost inregistrate 1. 194 cazuri noi, in Romania, in ultimele 24 de ore.

Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 4 ianuarie 2021. Au fost 10 reactii adverse minore

Mai putin de 12. 000 de vaccinuri au fost facute luni, in ziua in care autoritatile anuntau ca imunizarea va lua avant. Au fost deschise noi centre, dar rezultatele nu sunt cele asteptate. Romania a folosit mai putin de 10% din dozele primite, iar saptamana aceasta asteptam sa mai vina inca 140. 000 de vaccinuri.

Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 3 ianuarie 2021. O reactie adversa in ultimele 24 de ore

Dupa prima saptamana de vaccinare in Romania, 13. 596 de cadre medicale au primit prima doza si s-au inregistrat in total 37 de reactii adverse. in ultimele 24 de ore, dintre cei vaccinati, o singura persoana a avut o reactie comuna si minora, generala, conform Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 2 ianuarie 2021. O singura reactie adversa minora in ultimele 24 de ore

Dupa prima saptamana de vaccinare in Romania, 13. 242 de cadre medicale au fost imunizate si s-au inregistrat in total 27 de reactii adverse. in ultimele 24 de ore, dintre cei vaccinati, o singura persoana a avut o reactie comuna si minora, generala, conform Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Horoscop 6 ianuarie 2021. Zodia care profita dupa o sansa uriasa

Horoscop miercuri, 6 ianuarie 2021. Specialistii in astrologie vin cu vesti pentru toti nativii Zodiacului. Sa tinem cont si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1,4, 23, 48 si 57. De asemenea, de luat in considerare sunt si culorile norocoase ale zilei, iar acestea sunt: verde deschis si bej. Horoscop 6 ianuarie pentru .

Horoscopul banilor ianuarie 2021. Zodia care pierde enorm la inceput de an. Va suferi mult de tot

Horoscopul banilor pentru luna ianuarie 2021 aduce multe surprize pentru nativii Zodiacului. Pentru unii va fi o luna incarcata cu bani, pentru altii se vor constata pierderi majore. Iata, pe larg, previziunile astrale. Horoscopul banilor ianuarie 2021 pentru fiecare zodie Berbec Berbecii nu au avut deloc ghinion in 2020. Desi a fost un an dificil .

Curs BNR pentru marti, 5 ianuarie 2021. Ce se intampla cu dolarul american astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 5 ianuarie 2021 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un dolar american, un euro, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )