Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania. Cu ce ne vom confrunta

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania. Cu ce ne vom confrunta

De saptamana viitoare se schimba vremea in Romania, spun meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. insa, in weekend, temperaturile vor fi mai crescute decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania Potrivit, specialistilor ANM, temperaturile din weekendul viitor vor atinge valori de pana la 15 grade . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Avertisment de ultima ora pentru soferi. Ce pericol e pe carosabil

Am simtit cu totii incalzirea vremii, iar joi va fi chiar mai cald decat miercuri, dar norocul nu va fi de partea tuturor. ANM a venit cu un nou avertisment meteo, anuntand cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Alerta meteo. Avertisment pentru soferi: Cod galben de ceata pentru mai multe judete .

Ben Affleck, din nou singur. Relatia cu Ana de Armas nu a rezistat!

Ben Affleck parea ca si-a regasit in sfarsit fericirea in bratele frumoasei Ana de Armas. Din pacate insa, fericirea lor nu a durat prea mult, iar celebrul actor este din nou un barbat singur si disponibil.

Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D in ceea ce priveste o surioara pentru David, cititi in articolul de mai jos. Andreea Mantea ar vrea sa mai faca un copil. Cine din familie se opune Andreea Mantea se gandeste sa fie mama din nou. Ea i-a impartatit gandurile .

Science News: Oameni de stiinta germani au facut un soarece paralizat sa mearga din nou

Cercetatori germani au restabilit o legatura neurala considerata pana in prezent ireparabila la mamifere, utilizand o proteina de sinteza injectata in creierul unui soarece paralizat de leziuni ale maduvei spinarii si pe care l-au facut sa mearga din nou, informeaza Reuters.

Lansarea No Time to Die, ultimul film James Bond, a fost amanata din nou

No Time to Die, ultimul film al francizei James Bond si unul dintre cele mai asteptate lungmetraje din 2021, a fost amanat din nou, anunta CNN.

Oamenii de stiinta germani au reusit sa faca soareci paralizati sa mearga din nou

Oamenii de stiinta germani au reusit sa faca soareci paralizati dupa leziuni la nivelul coloanei vertebrale sa mearga din nou, restabilind o legatura neuronala considerata pana acum ireparabila la mamifere.

Tiger Woods are din nou probleme de sanatate

Fanii jucatorului american Tiger Woods vor trebui sa mai astepte pana cand il vor vedea din nou pe acesta evoluand in circuitul PGA.

Avioanele Boeing 737 MAX vor putea zbura din nou si in Europa, de saptamana viitoare, dupa ce au fost imobilizate la sol aproape doi ani

Dupa SUA, Brazilia si Canada, a venit randul Europei sa emita, saptamana viitoare, autorizatia necesara pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, a anuntat marti autoritatea europeana de reglementare, potrivit AFP.

Alerta meteo de ninsori viscolite si ger pana miercuri la pranz. Zonele afectate de polei

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat informarea meteo de ninsori viscolite pentru zonele de munte si ger aprig pentru restul regiunilor.

Denis Alibec are din nou probleme de sanatate

Atacantul Denis Alibec va fi indisponibil mai bine de o luna din cauza problemelor la aductori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )