Libnet.ro
UNICEF

17:46

Alerta meteo ANM. Vine gerul in Romania: cum va fi vremea in Bucuresti

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine gerul in Romania: cum va fi vremea in Bucuresti

Potrivit specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie, in acest sfarsit de saptamana, un val de aer rece va cuprinde toate zonele tarii. Gerul va fi crunt dimineata si noaptea. Alerta meteo ANM. Vine gerul in Romania Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu a declarat la Digi24 ca la finalul saptamanii, frigul va cuprinde toata tara, . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Judetele afectate de anuntul meteorologilor

In ultimele zile, vremea s-a schimbat radical in toate regiunile si temperaturile au scazut. in aproape toata Romania, zapada si-a facut prezenta, iar acum specialistii ANM au emis un cod galben pentru mai multe judete din tara. Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania Se pare ca iarna isi intrat serios in drepturi. Dupa ce .

Alerta meteo 2021. Vortexul polar face ravagii in Europa. Cand vine valul temperaturilor negative mari

Cresterea temperaturilor in atmosfera superioara peste Polul Nord o sa faca ca gerurile maru sa coboare in emisfera nordica. Astfel, valurile de frig care o sa se raspandeasca peste America de nord, Europa si Asia, din a doua jumatate a lunii ianuarie vor fi precum cele din anul 2014, cunoscute drept vortex polar, ce au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )