Libnet.ro
UNICEF

21:32

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Dupa ce luna iunie a fost cuprinsa de ploi si viituri care au facut prapad in vestul si nordul tarii, ANM anunta reintoarcerea potopului. Vremea rea pune din nou stapanire pe Romania in zilele urmatoare. Alerta meteo ANM: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania Meteorologii au emis un cod portocaliu de . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. 30 iulie, cea mai calduroasa zi din 2020

Temperaturi de foc pe data de 30 iulie, anunta ANM! Aceasta ar putea fi cea mai calduroasa zi din an, iar meteorologii au emis chiar un cod galben de canicula! 21 de judete si Capitala se afla sub avertizare de vreme extrema, fiind anuntate nu mai putin de 39 de grade Celsius. Meteorologii spun ca .

ALERTA METEO. Vin vijeliile! COD ROSU de furtuni in Moldova

Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteodologie ANM) au transmis joi seara o avertizare nowcasting COD ROSU de furtuni pentru localitati din judetele Suceava si Iasi. De asemenea, judetele Hunedoara si Botosani se afla sub Cod portocaliu.

ALERTA METEO de la ANM! Temperaturile vor depasi 40, poate chiar 45 de grade!

ANM a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, valabila de astazi pana joi la ora 20. Sunt vizate 22 de judete care se vor afla sub cod galben de canicula.

Alerta meteo. Cod galben in multe judete din Romania: temperaturi de 45 de grade

Meteorologii au emis o noua avertizare Cod galben de canicula, care cuprinde cea mai mare parte a tarii. Pana cand este valabila si unde se vor inregistra temperaturi chiar si de 45 de grade Celsius, aflati in continuare. Romania, sub Cod galben de canicula Zilele urmatoare vor fi extrem de calduroase in majoritatea zonelor tarii, .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

Alerta meteo: Caldura sufocanta in urmatoarele zile in sud-estul tarii

Zile fierbinti si nopti tropicale ne asteapta in urmatoarea perioada. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, valabila de marti 28 iulie, pana joi seara. Codul galben de disconfort termic accentuat, emis pentru 22 de judete, este in vigoare miercuri si joi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )