Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania: vremea se schimba drastic. Ce judete sunt in pericol

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania: vremea se schimba drastic. Ce judete sunt in pericol

Meteorologii de la ANM au emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania: vin ninsorile si frigul. Iata ce judete sunt sub Cod galben de zapada in perioada urmatoare. Alerta meteo: Vremea se schimba drastic Administratia Nationala de Meteorologie a emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania in urmatoarele ore: se anunta . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021. Se schimba tot

Vremea continua sa fie neobisnuit de calda si zilele urmatoare. Sunt active alerte meteo de ploi si viscol. Situatia se va schimba, insa, din 11 ianuarie 2021. Anuntul ANM pentru urmatoarele patru saptamani. Informate meteo ANM: cum va fi vremea in Romania in ianuarie 2021 Vremea va fi in aceasta saptamana mai calda decat normalul .

Meteo. Vine prapadul in Romania. Tara, cuprinsa de lapovita si ninsori viscolite

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru Romania. Desi pare ca iarna a disparut de la noi, nu este asa. Sezonul rece e departe de a se termina si ne intampina acum cu lapovita si ninsori cumplite in aproape toate zonele. Vremea rea cuprinde Romania. Sezonul rece e departe de final .

Alerta meteo: Vremea se strica in toata tara. Ce fenomene anunta meteorologii

Vremea se strica incepand de miercuri dupa-amiaza in majoritatea regiunilor. meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului, in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Un cod galben de ninsori abundente si viscol este anuntat in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )