Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo. Cod galben in multe judete din Romania: temperaturi de 45 de grade

Playtech Playtech,
Alerta meteo. Cod galben in multe judete din Romania: temperaturi de 45 de grade

Meteorologii au emis o noua avertizare Cod galben de canicula, care cuprinde cea mai mare parte a tarii. Pana cand este valabila si unde se vor inregistra temperaturi chiar si de 45 de grade Celsius, aflati in continuare. Romania, sub Cod galben de canicula Zilele urmatoare vor fi extrem de calduroase in majoritatea zonelor tarii, . continuă pe Playtech

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 16 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca 16 judete ale tarii sunt duminica sub alerta Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant, vijelii si grindina. in sud va fi cald, cu disconfort termic ridicat.

ALERTA METEO de la ANM! Temperaturile vor depasi 40, poate chiar 45 de grade!

ANM a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, valabila de astazi pana joi la ora 20. Sunt vizate 22 de judete care se vor afla sub cod galben de canicula.

38 de grade Celsius in Romania. Cod galben de canicula. Zonele afectate

Meteorologii au emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod galben de canicula, care cuprinde jumatate dintre judetele tarii, inclusiv Capitala. Totodata, incepand de astazi, de la ora 12:00, intra in vigoare o informare meteo de disconfort termic. Cod galben de canicula in 22 de judete si in Bucuresti Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis .

Prognoza meteo, miercuri, 29 iulie 2020. Informatii ANM: cod galben de canicula si 38 de grade Celsius

Caldura devine principala problema. Atmosfera se incinge la amiaza, iar prin sud-est se instaleaza canicula. Aerul devine irespirabil in multe regiuni si temperaturile resimtite vor fi cu mult peste cele inregistrate. Prognoza meteo, miercuri 29 iulie 2020: cod galben de canicula Vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza in regiunile sudice si estice. Indicele .

Cod galben de canicula in 21 de judete si in Bucuresti. Vor fi inregistrate peste 38 de grade C

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare Cod galben de canicula, valabila miercuri si joi in 21 de judete si in Municipiul Bucuresti.

Avertizare Cod galben de inundatii in 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, noi avertizari Cod galben de inundatii, valabile pana la miezul noptii, pe rauri din 11 judete. Conform prognozei de.

Avertizare meteorologica nowcasting: Cod galben si portocaliu de furtuna in judeteleNeamt si Harghita

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari imediate de cod galben si portocaliu de furtuna, valabile in judeteleNeamt si Harghita. Codul portocaliu este valabil miercuri seara, intre orele.

Cod galben de ploi in trei sferturi din tara pana la ora 23.00

Trei sferturi din tara se afla luni sub avertizare cod galben de ploi si furtuni, pana la ora 23. 00, potrivit unei alerte emise de Administratia Nationalaa de Meteorologie.

O echipa de fotbal din Romania imbolnavita, dar vindecata peste noapte. Miracolul testelor in care toti bolnavii erau, de fapt, sanatosi

Au aparut tot mai multe cazuri de bolnavi, care au iesit pozitivi la testarea pentru COVID-19, dar care s-au vindecat peste noapte, mai exact peste cateva ore, cand au fost retestati. Problema a fost recunoscuta chiar si de medicul Virgil Musta. Care este echipa a carei jucatori au scapat de noul virus cat ai zice .

Situatia COVID-19 din Romania, vazuta prin ochii jurnalistilor francezi. Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul

Jurnalistii francezi au scris despre cresterea uriasa a cazurilor de coronavirus din Romania si despre restrictiile impuse de mai multe tari pentru cetatenii romani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )