Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo in Romania. De cand scad temperaturile

Playtech Playtech,
Alerta meteo in Romania. De cand scad temperaturile

Anunt important de la ANM. Vremea se va schimba in toata tara. Vremea se anunta a fi schimbatoare . De cand incep sa scada temperaturile in tara noastra. Alerta meteo in Romania. De cand scad temperaturile Pe cand toata lumea se astepta ca temperaturile sa creasca si cerul sa fie senin, specialistii ANM vin cu . continuă pe Playtech

O noua autostrada in Romania. Cand va fi finalizata

Este un lucru stiut ca Romania sta foarte prost cand vine vorba de infrastructura, vorbind aici de autostrazi. inca de prin 2007 se tot discuta si a ramas la stadiul de discutie si proiect Autostrada Unirii. Daca e sa ne luam si dupa cifre, in Romania s-a construit orice autostrada cu pasul melcului. O noua .

ALERTA METEO de la meteorologi. Vremea se schimba radical in Romania

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o alerta Cod galben de instabilitate atmosferica pentru vestul, sud-vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte. in acelasi timp, ANM a emis si un Cod portocaliu care anunta cantitati insemnate de apa. Acesta este valabil pentru Oltenia, unele zone din Transilvania, Maramures si munte.

Cel mai trist pronostic pentru situatia cazurilor din Romania: cand vom reintra in starea de urgenta

Numarul de cazuri de coronavirus depistate in Romania in ultima saptamana a crescut semnificativ de la o saptamana la alta. Acum, un nou studiu atrage atentia asupra momentului in care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )