Libnet.ro
UNICEF

08:30

ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Playtech Playtech,
ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Specialistii de la Administratia Nationala au emis mai multe avertizari pentru anumite zone de pe teritoriul Romaniei. Iata care sunt fenomenele extreme de la inceputul sezonului de toamna si care sunt judetele din tara care vor fi afectate in mod direct de acestea! ANM, atentionari pentru fenomene meteo extreme Vremea la inceputul toamnei 2019 este . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalui 2-15 septembrie, pe regiuni. BANAT Prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic.

Republica Moldova: Mai multe persoane, printre care si politisti, retinute pentru contrabanda

Mai multe persoane, printre care si doi politisti, au fost retinute pentru contrabanda in Republica .

Cosmin Cernat a refuzat mai multe emisiuni pana la Exatlon. De ce a ales sa prezinte concursul de la Kanal D

Cosmin Cernat nu a mai fost vazut de mult timp in rolul de prezentator de televiziune, dar nu pentru ca a dus lipsa de oferte, ci pentru ca nu le-a acceptat. Care a fost motivul real pentru care nu a refuzat si propunerea producatorilor de la Exatlon? Ce l-a facut pe cunoscutul comentator sportiv sa .

Dan Barna, intrebat despre derapajele lui Andrei Caramitru: Am avut de mai multe ori discutii cu Andrei, voi avea o discutie si in perioada urmatoare pentru a clarifica aceste declaratii

Liderul USR, Dan Barna, spune ca a avut de mai multe ori discutii cu Andrei Caramitru si va vorbi cu el si in perioada urmatoare, pentru a clarifica declaratiile acestuia. Andrei Caramitru este autorul mai multor declaratii controversate, ultimul derapaj vizandu-i pe jurnalisti, pe care i-a catalogat drept coprofagi, cretin, jeg uman.

Metrorex deschide mai multe casierii pentru elevi si studenti

Metrorex deschide mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi s.

Metrorex deschide, incepand de astazi, mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti

Metrorex deschide mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti. Astfel, incepand din 2 septembrie vor fi deschise inca 8 casierii specializate pentru emiterea abonamentelor lunare cu pret redus 50%, fata de cele 3 functionale in perioada vacantelor scolare.

Explozie uriasa in Belgia! Mai multe persoane au fost ranite, altele sunt prinse sub daramaturi

Mai multe persoane au fost ranite marti si altele sunt prinse sub daramaturi dupa o explozie in orasul belgian Anvers, relateaza agentia DPA si publicatia Le Soir. Explozia a afectat mai multe locuinte.

Incendiu intr-un cartier din Buzau. Mai multe proprietati au ars

Mai multe proprietati din cartierul Dorobanti din municipiul Buzau au fost afectate de un incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti, in urma caruia mai multe persoane au facut atac de.

Marea Britanie: Mii de persoane au luat parte la manifestatii in mai multe orase

Mii de persoane au luat parte la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunt.

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )