Libnet.ro
UNICEF

18:00

ANM schimba prognoza meteo. Vremea la inceput de saptamana, pe regiuni

Playtech Playtech,
ANM schimba prognoza meteo. Vremea la inceput de saptamana, pe regiuni

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru inceputul de saptamana. Meteogologii au anuntat ca ne asteapta schimbari drastice de temperatura, semn ca ne luam adio de la sezonul cald. Care sunt temperaturile cu care ne vom cofrunta? Iata cum va fi vreamea in toata tara! Prognoza meteo pentru 16 . continuă pe Playtech

VREMEA in weekend. ANM a actualizat prognoza meteo: ce ne asteapta

Prognoza meteo pentru sambata, 14 septembrie. Vremea se va raci in jumatatea de nord a tarii, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada si se va mentine mai calda.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 14-15 septembrie. Vremea se va schimba brusc

Specialistii de la Administratia Nationala de Metetorologie au anuntat cum va fi vremea pentru weekend. Din pacate, se pare ca vom avea parte de schimbari bruste. Care sunt temperaturile maxime si minime din zilele de 14-15 septembrie? Iata cum va fi vremea in toata tara, in special in Bucuresti! Prognoza ANM pentru weekend-ul 14-15 septembrie .

Vremea imparte tara in doua. Cum se schimba prognoza, pe regiuni, pentru urmatoarele zile

Sfarsitul saptamanii 9-15 septembrie aduce variatii semnficative de temperatura in toate regiunile tarii. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noua prognoza, alaturi de schimbarile aferente pentru urmatoarele zile. Ce se anunta pentru toate regiunile si care este vremea in Bucuresti? Schimbari bruste de temperaturi, la finele saptamanii 9-15 septembrie Vremea arata schimbari .

Prognoza meteo: Romania, lovita de un val de aer rece. Unde vine toamna si in ce zone vor face ploile prapad

Vara care s-a prelungit si in septembrie e pe sfarsite. Doar in aceasta saptamana ne vom mai bucura de maxime de 28 de grade, pentru ca de la jumatatea lunii vine frigul. Un val de aer rece ajunge in tara noatra saptamana viitoare. Vremea intra intr-un proces de racire, dar apropiat de normalul perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) valabila pana pe 22 septembrie 2019.

Prognoza meteo 15 septembrie. Se schimba vremea

Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul precedent si in regiunile din jumatatea de sud, astfel ca, la nivelul intregii tari, valorile se vor situa in jurul mediilor.

Prognoza METEO pentru urmatoarele saptamani: FRIGUL si PLOILE vor pune stapanire pe Romania. Zonele in care se va instala cu adevarat toamna

ANM a publicat prognoza pana pe 22 septembrie. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare.

VREMEA. Prognoza METEO pentru 16 septembrie - 14 octombrie. Un val de aer rece va lovi Romania. De miercuri, temperaturile vor scadea brusc

Un val de aer rece va lovi Romania. De la mijlocul saptamanii viitoare, temperaturile vor scadea brusc. Astfel, in prima saptamana de prognoza, temperaturile vor fi ridicate luni si marti, valorile.

Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Unde scad temperaturile cu 20 de grade si in ce regiuni lovesc ploi devastatoare

Un val de aer rece aduce temperaturi si cu 20 de grade mai mici in unele regiuni ale tarii, avertizeaza meteorologii. Frigul s-a instalat inca de sambata in nord, nord-est si la munte, unde au cazut si ploi de scurta durata. De duminica, scad temperaturile in toata tara si vom avea minime cuprinse intre 5 si 17 grade.

Prognoza meteo 16 septembrie. Veste neasteptata de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Luni, 16 septembrie, vremea se va incalzi in toate zonele tarii, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime in general intre 8 si 18.

Prognoza meteo pentru 14 septembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

in nordul si nord-estul tarii, vremea se va raci, vor fi innorari si pe suprafete mici trecator va ploua slab. in restul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )