Libnet.ro
UNICEF

23:01

Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Playtech Playtech,
Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anuntat cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din acest an. e se intampla cu temperaturile, cititi in articolul de mai jos. Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea in utmatoarea luna. Unde sunt anuntate ploi in exces Meteo ianuarie. Meteorologi Administratiei Nationale de Meteorologie . continuă pe Playtech

Meteo. Record negativ in Romania. in ce zona s-au inregistrat -23 de grade deja

La Miercurea Ciuc s-a inregistrat cea mai joasa temperatura din aceasta iarna, chiar in aceasta dimineata, si anume o temperatura de -23 de grade C. Meteo. Record negativ in Romania De altfel, meteorologii anunta ca va fi ger in toata tara pana miercuri, atunci cand vremea se va mai incalzi. La aceasta ora, la Miercurea .

Frig de crapa pietrele in Romania! Urmeaza cea mai friguroasa noapte din acest an

Frig de crapa pietrele, luni dimineata, in mai multe zone din tara. Temperaturile au scazut pana la minus 23 grade Celsius, iar vestile de la meteorologi nu sunt deloc bune pentru zilele ce vin. Noaptea care urmeaza este posibil sa fie cea mai friguroasa din acest an.

18 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului. Medicii ne spun ce mancam ca sa fim mai fericiti: Nu e suficient sa consumam ciocolata

18 ianuarie cea mai deprimanta zi a anului. Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului.

Horoscop 18 ianuarie 2021. Cea mai buna zi pentru zodia Leu. Ce se intampla azi

Horoscop 18 ianuarie 2021. Vesti bune pentru Lei, inca de la inceputul saptamanii. Acestor nativi le-au suras astrele, din cosmos. Numerele norocoase ale zilei de luni sunt 2, 14, 26, 42 si 58. Culorile potrivite pentru azi sunt argintiu si alb. Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec Azi este despre relatii. Unele au nevoie de o .

Teoria Blue Monday. Cum s-a stabilit ca luni, 18 ianuarie, este cea mai deprimanta zi din an

Teoria Blue Monday a aparut in urma cu 16 ani. Conform acesteia, cea mai deprimanta zi a anului este a treia zi de luni din ianuarie.

Blue Monday 2021: Azi e cea mai deprimanta zi din an. Cati romani sufera de depresie

Luni, 18 ianuarie, este Blue Monday sau Lunea Albastra, o denumire din engleza ce desemneaza cea mai deprimanta zi a anului 2021. De ce este azi, 18 ianuarie 2021, Blue Monday, cea mai deprimanta zi.

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an. Ce formula au folosit psihologii pentru a stabili acest lucru

In 2005, psihologul Cliff Arnall, fost profesor la Universitatea Cardiff din Marea Britanie, a venit cu o formula menita sa prezica cea mai deprimanta zi a anului. Ecuatia lui sugereaza ca a treia zi de luni din ianuarie care anul acesta pica pe 20 ianuarie este cea in care nefericirea atinge punctul culminant.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi.

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

Cea mai buna placinta cu mere. Secretul retetei vechi de sute de ani

Care este cea mai buna reteta pentru o placinta cu mere pe cinste? Cei dragi iti vor cere modul de preparare dupa ce vor gusta! E desertul preferat al multora, dar nu toti stiu secretul care o face perfecta. Reteta pentru placinta cu mere Placinta cu mere e una din bucatele copilariei. Alaturi de chec, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )