Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prognoza meteo, 9-10 noiembrie. Cum va fi vremea in weekend. Ce se intampla dupa temperaturile ridicate

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, 9-10 noiembrie. Cum va fi vremea in weekend. Ce se intampla dupa temperaturile ridicate

Specialistii de la ANM au venit in ajutor cu prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie 2019. Cum va fi vremea si ce se intampla dupa temperaturile ridicate? Prognoza meteo, 9-10 noiembrie 2019 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru weekend-ul 9-10 noiembrie 2019. in urmatoarele zile, vremea se va mentine . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo 8 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Vremea va fi calda pentru prima decada a lunii noiembrie in toata tara, dar in special in jumatatea de sud-est. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra in general intre 14 si 24 de grade, cu cele.

ALERTA METEO: ULUITOR! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Meteorologii vin cu vesti bune pentru ziua de miercuri, 6 noiembrie. Vremea va fi deosebit de calda, cu valori termice cu aproximativ 8 grade peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru aceasta zi anunta.

Prognoza meteo: Ce iarna se anunta. Cat mai tine vremea de vara si cand va fi Romania lovita de viscol si ger cumplit

Vremea deosebit de calda, neobisnuita pentru data din calendar, continua in urmatoarea perioada, o scadere a temperaturilor fiind prognozate de Administratia Nationala de MeteorologieANM) dupa data de 14 noiembrie. Pana atunci ne bucuram de soare, cel mai cald, maxime de 25-26 de grade urmand a se inregistra in Muntenia si Dobrogea. Iarna adevarata va lovi insa cu furie in luna decembrie cand sunt asteptate primele episoade de ger.

Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile anormale inregistrate. ANM tocmai a facut anuntul

Specialistii ANM au anuntat prognoza pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile normale inregistrate? Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea? in Romania, vremea se va raci incepand din data de 13 noiembrie 2019, potrivit anuntului facut de specialistii de la .

Prognoza meteo ANM vineri, 8 noiembrie. Temperaturile maxime de azi surprind

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru azi, 8 noiembrie. Iata care va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime si minime pentru vineri. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 8 noiembrie Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza pentru vineri, 8 noiembrie. Vremea se anunta in continuare deosebit de .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 noiembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal in prima decada a lunii noiembrie, desi valorile termice diurne vor scadea si in regiunile sudice si estice. Cerul va fi.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marti, 5 noiembrie, unde se anunta ploi

Vremea se mentine deosebit de calda si marti, 5 noiembrie. Meteorologii anunta maxime de 24 de grade in sud-estul tarii, in timp ce in vest si nord-vest sunt asteptate averse.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Veste neasteptata de la meteorologi pentru aceasta perioada

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, desi in regiunile intracarpatice valorile termice vor fi in scadere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14. 16 grade in Crisana si in.

Vreme neobisnuita in Romania. Prognoza meteo pana sambata

Prognoza meteo pentru joi, 7 noiembrie 2019. Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal in prima decada a lunii noiembrie, desi valorile termice diurne vor scadea si in regiunile sudice si.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. Ce se anunta pe 1 decembrie si unde va ploua

Desi ploile cuprind aproape toate regiunile, temperaturile raman ridicate fata de normalul perioadei. Joi, 7 noiembrie, se anunta temperaturi de vara, cel mai cald fiind in sudul Munteniei si al Dobrogei. De altfel, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), toata luna noiembrie va fi cald, dar precipitatiile lovesc puternic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )