Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prognoza meteo ANM, marti, 5 noiembrie. Cate grade se inregistreaza astazi

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, marti, 5 noiembrie. Cate grade se inregistreaza astazi

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru marti, 5 noiembrie. Ce anunta meteorologii si cate grade se inregistreaza astazi? Prognoza meteo ANM, marti, 5 noiembrie Dupa ce am fost inoportunati de un val de aer rece, marti, 5 noiembrie, dar si zilele viitoare, vom avea parte de vreme frumoasa in majoritatea regiunilor. Specialistii . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, luni, 4 noiembrie. Vremea schimba foaia! Ce temperaturi se vor inregistra

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru azi, 4 noiembrie. Meteorologii anunta o schimbare drastica. Iata meximele de azi si anuntul ultim al specialistilor! Prognoza meteo pentru luni, 4 noiembrie Astazi, 4 noiembrie, meteorologii indica faptul ca vremea va continua sa se incalzeaza. Cerul va fi variabil, noros, iar .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 noiembrie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 5 si 15 grade. in vestul, nord-vestul si nordul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Veste neasteptata de la meteorologi pentru aceasta perioada

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, desi in regiunile intracarpatice valorile termice vor fi in scadere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 14. 16 grade in Crisana si in.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marti, 5 noiembrie, unde se anunta ploi

Vremea se mentine deosebit de calda si marti, 5 noiembrie. Meteorologii anunta maxime de 24 de grade in sud-estul tarii, in timp ce in vest si nord-vest sunt asteptate averse.

Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie. Anunt important de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat ceva neasteptat. Cum va fi prognoza pentru jumatatea lunii noiembrie? Iata maximele si pentru sfarsitul lui noiembrie, unde vom avea parte de o scadere brusca de temperaturi! Prognoza meteo pentru jumatatea lunii noiembrie Meteorologii anunta ca vom avea parte de vreme deosebit de calda pentru perioada .

Prognoza meteo. Pana cand va tine valul de aer cald. ANM anunta cand va veni cu adevarat iarna

Prognoza meteo pentru ultima luna de toamna. Specialistii ANM au informat pana cand va tine valul de aer cald si cand va veni cu adevarat iarna. Prognoza meteo. Pana cand va tine valul de ar cald? Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru intervalul 04 17 noiembrie 2019. Vremea isi va urma .

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. ANM anunta vreme calda pana in 14 noiembrie

Potrivit meteorologilor, vreme calda pana in 14 noiembrie, mult mai ridicata decat normalele acestei perioade. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

VREMEA. Prognoza meteo 5 noiembrie. Vestea neasteptata de la meteorologi. Este total neasteptat ce se va intampla cu vremea

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra in general intre 17 si 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2. 3 grade in depresiunile di.

VREMEA. Prognoza meteo 4 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Valorile de temperatura vor continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va fi deosebit de calda pentru luna noiembrie; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Vesti incredibile de la meteorologi

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 4 noiembrie - 2 decembrie. Saptamana 04. 2019 Valorile termi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )